Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

no,mala ma 3,5 roka,je to jej prve puzzle a kupim jej nove,ked uplne sama posklada toto,co uz jej ide dobre,ááále mamina musi pri tom asistovat.mne to zatial vyhovuje,lebo aj ked si trebarz pri nej citam casopis,uz naspamat viem,kde co patri.ked ho posklada sama,kupime nove.problem je,ze je tyzden doma,vobec som si neoddychla,mala kasel a soplik,tak nebola v skolke.takze od navratu z nemocnice som si neoddychla.ale nevadi,lepsi kaslik teraz,ako pred opkou.to by manzel musel s nou zostat doma a to by bol problem,lebo onma vo firme teraz vela prace.urcite by to zvladol,ale je to takto lepsie.

miu miu

aj vys zvyknu svrbiet prsia. to asi ako sa mi antahuje koza a hoji sa to tak sa skrabkam ako opica. chi ale je to prijemne.
buduci tyzden sa uz chystam do prace lebo sa uz aj dost nudim a uz mi doma sibe samej. ani nikam nemozem lebo som na PNke. Ale uz bud tyzden sadnem za volant a pstim sa do prace. hadam to pojde v poho.

nelina

fifibb,
ja mam nosovo ustne vrasky vyrazne od mladosti,je to moja mimika,uplne sa ich nezbavim,ale je to ovela lepsie,ked mi ich napichala.
co sa tyka toho sypkeho framykoinu,ja som ho na rany pouzivala xxx rokov dozadu,takze asi tam mas trosku zapal.ale pokial ide o jazvy,je to zanedbatelne a so pondelka to vdrzis.mozno ma to caka tiez.v miestach jaziev citim obcas take palenie a musim nadvihnut retro,aby to povolilo.aj ja mam prska stale take zdurene,ale urcite to cce cas.urcite sa tam stale nieco deje a musi sa aj svalstvo prisposobit na cudzi material.

bobika 1

ja mam 35 a didi ma boleli viacej,ja som si do pusy dala pichnut umrtvovačku tak nebolelo ale prvý krát som si dala pichať bez a poviem vám hrôzááá...a už som si dala pichať botox na vrásky hnevu no a to už vôbec nebolelo...