Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

lela,
gratulujem a vitaj medzi nami prsaticami.s tym chrbatikom rataj,ze bude pobolievat dlhsie.robi to aj ta retro.ked ju na chvilocku odopnem,hned citim na chrbte strasnu ulavu.cez den to slo,ale na noc pred spanim som uzivala TRALGIT s 12 hod.postupnym uvolnovanim,takze do rana som spinkala ako babatko.inak velmi ODPORUCAM!,ale je to len napredpis.staci jedna tabletka na vecer, uzivala som 150 mg.

ninab

miu kocky tu pisali, ze vyberanie stehov neboli, co ma veeelmi tesi...co sa tyka vobenzymu, tak neviem preco, ale ziadna sa tu nezmienila o nom, pritom je to iba systemova enzymoterapia, je to subor enzymov, ktore si tvoje telo syntetizuje samo, ale v case zotavovania alebo oslabenej imunity at. je dobre ked ich telu doprajes, chutia ako lentilky, uziva sa po operacii 10tbl za den a postupne si sama znizujes az trebars na tri. velmi si to ti co to skusili pochvaluju, ale je to aj drahe dost (noooo- oproti tomu co sme vyvalili za cicky-maaaaaaalicko)..(cele balenie okolo 1500sk, ale da sa kupit aj na kusy 1tbl/4sk...ja si ho idem kupit uz len kvoli tomu ze nebudem mat dreny a ten bordel budem rada ked pojde z tela von rychlejsie.

Lela1

no ahojte baby tak uz som doma! vcera mi bolo este blbo tak pisem dnes a pridavam sa teda do klubu prsatic :) boli ma hlavne chrbat a vstavanie z lahu do sedu ale inak ok fungujem na panadole. V estheticu boli vsetci super vratane doktorky Jezovitovej.

bambinaxxx

FIFI BB....uz mi sibe z tych stranok,citala som,ze aj ty mas 410 a peknu velkost...ake mas miery a aku mas velkost kosickov? Hm ? Mam uz total chaozzzzzzz

bambinaxxx

Ahoj baby...aj ja sa pridam do klubu xe xe...ja mam opku 22. u Mudr.Cabana-Lucenec,ale opka je v Prahe..citala som,ze bol u neho chrustik2...pozna ho este niekto? ? ? Mam 170,48kg..75pod prsiami,sumernu postavu...navrhnute mam okruhle,vysoky profil,aj modelaciu,410ml...ale mam obavy,ci mi to spravi vytuzene patky...ma niekto podobne osobne info ako ja??? Bojim sa vysledneho efektu,ci mi to nespravi slabe stvorky...a zaklad mam teraz 75b-materska..takze nic moc....to je cele info...o mne.....Skusi mi niekto poradit? Ja som mala pred babom svoje patky a chcem ich naspat...su to stresy..urcite ma niektora z vas podobny problem???

evciatko7

Ahojte na tomto linku www.chirmed.sk su rozne prsia po operacii, a je tam aj pisany aky profil aka velkost aj ci okruhly tvar alebo anatomicky implantat....Moje by sa mali podobat na prsia uplne prvej po operacii, tiez budem mat vysoky profil,ulozeny pod svalom, len ja budem mat 325 a ona ma 350...Vam sa ktore z tych co su na tej stranke pacia najviac?

fifiBB

nelina
ano som spokojná,vieš ono,klamala by som keby som tvrdila že to bolelo,samozrejme mala somumrtvenú takmer polku tváre..pre mna to bol neprijemný zákrok,pretože to strpnutie a to množstvo injekcií,ja sa ihly moc bojím..záleži od typu,ja som v tomto cintlavka,preto vravím že by som si zopakovala prska radšej ako tri krát ten nepríjemný proces..

ametystka

ahojte všetky,
sú tu už úplne iné mená, pozerám, že zo "starých kolegýň" je tu už len miu miu.
miu,
čitam, že sa cítiš dobre, závidím ti.
ja idem 8. decembra, dnes som bola dohodnúť presný termín a veľkosť implantátov. mám 275 /mentor/, nakoľko nemám žiadne prsia, preto mi väčšie nemôže dať. ja som chcela stredný profil, ale nedala sa ukecať, vraj lepší bude vysolý. bojím sa, či to nebudú dve pologule až pod bradou... ale snáď sa dr. rozhodla správne.

zo "starej školy" žienky, ako sa máte? je všetko v poriadku?

atram
klaudiaKe
sweetlemon
hops...