Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

bambina ahoj
ano mám 410ml pod sval,pred tým som mala obvod prs 82 a teraz mám 90cm..mala som mini jedničky a mám plne C,ale upozornujem že velmi doležitý je základ,to spraví velmi vela..mam výšku 177cm a 55kg..

nelina

ametystka,
niekedy si kazda o sebe mysli,ze nevyzera dobre,alebo naopak,su az prilis sebavedome a nakoniec ked ich uvidis tak hruza.ja by som poslala tiez foto,ale musim sa spytat nevl.synatora,ako mam poslat fotky cez internet.prenesiem si ich do pocitaca bez problemov,ale neviem mi ich odoslat.takze preto nie som v galerke./ som v tomto leniva.priznavam!!/.ja som byvala manekyna/to je este komunist.vyraz pre modelky/ a mozem ta ubezpecit,ze vela zien,ktore si o sebe mysleli ake su uzasne a vhodne na modeling,tak to vacsinou bol presny opak.je to o sebavedomi.takze,ked si sa rozhodla pre zmenu,urcite nie si zakomplexovana a vyzeras dobre.aj ja tu citam o utlych postavickach,vahach takych,ze sa citim tucna...ale nie je to o vahe,mierach,ale o sumernosti postavy.skutocne,pracovala som 10 rokov v modelingu a viem o com hovorim.takze hlavicku hore a ukaz svoju krasu!!! a nielen ty.vsetky zeny su krasne,ked chcu.

ninab

ametystka ja keby som vyzerala velmi dobre tak by som do opky, predsa nesla...skoda, ze sa tak hanbis poslat foto, ja som sa tiez hanbila, ale vsak mame secky jeden ten isty problem...implos idem mat podobny ako ty len anatomicky a 250ml (mentor)tiez asi s vysokym profilom a inak co ti slubil lekar, ze co ti to urobi?ake cislo? by ma to zaujimalo, ked vravis ze ziadne prsia nemas...

nelina

lela,
no,mne sa to zda dost co uzivas.zalezi ake su silne.ja som si cez den /to az okolo obeda/dala 1 ibalgin 400-vku a vecer ako uz som pisala tralgit.zalezi na tom kolko mg.tablety panadolu uzivas.inak panadol sa mi zda dost slaby na bolest,nakolko je urceny aj na teplotu a pri prechladnuti.neskusala si radsej ibalgin/byvaly brufen/,ten je priamo proti bolesti.ale ak ti zabera aj panadol tak ok.

Lela1

ozaj baby ako dlho ste uzivali po operacii tabletky na bolest? Ja si davam Panadol ultra 3 - 4x denne po dve tablety... dufam ze to neprehanam
A kedy ste sa same posadili? diiky za odpovede

Lela1

diky nelina... mam gulate 300cc eurosilikony. Dnes som bola uz aj trosku vonku na slniecku.. bolo pekne
inak baby chcem podakovat za podporu a hlavne miumiu (na jej odporucanie som sla Jezovitovej) tak dik miu ...
nufik
mne bolo povedane ze tie testy nesmu byt starsie ako tyzden ..

ametystka

ninab,
guľaté, pod sval 275 a vysoký profil, z kt. mám trocha strach. ty kedy ideš? z čítania viem, že vyzeráš aj pred opkou veľmi dobre... čo sa o mne povedať nedá... sa hanbím aj fotky poslať Livee :(