Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

ametystka,
ja mam rovnaku vysku ako ty a vahu 53kg, na hrudi nic, ved ked posles foto, uvidis v galerke tu moju biedu a to po dvoch detoch! Aj ja som sa zdrahala poslat foto, no nakoniec som poslala, ved kazda tu, co si ideme dat prska urobit, nie sme spokojne co teraz mame, tak kludne posli aj ty foto.
A co sa tyka velkosti implantatov - bola som na dvoch konzultaciach, na jednej mi doktor povedal, ze viac ako 235ml sa mi tam nevmesti a druhy doktor mi po meraniach odporucil 325ml! Myslim, ze paradny rozdiel. Tak idem do tych 325ml a dufam ze mu tam na stole neprasknem .. hehe:-)))) - potom sa smiat asi nebudem:-((((

fifiBB

lela
už som sa dočítala,že máš 300ml..no ja som brala ibalgin 3 krat denne,tu ružovú asi tri dni a aj antibiotika 4 dni ale neviem už ako sa volali..do sedu som sa dala 1 krat asi na tretí den,ale bála som sa,lebo to bolelo,tak som sa nechala celých pat dní obskakovat a dvíhat mojou maminou,kt si brala koli mne a malému dovolenku a po týždni ked išla do práce,ruky mala vytahané,,chudatko moje,sa obetovala koli mne:))

sisaaa

ahoj dievcence, som tu nova a citam kazdy jeden vas prispevok. Som na 90% rozhodnuta ze si dam spravit prsia. Tak ak bol niekto z vas v KE v chirmede, skuste mi napisat vase klady a zapory. Dakujem a pekny vecer :)

fifiBB

nelina
tak ty si sexi ženská..mne sa páčia takéto krv a mlieko,inak ja som tiež spokojná prska 90 a boky 89,takže tiež skoro rovnako:)))

nelina

ametystka,
ja som si myslela,ze ked mi trska povedal,ze mi da 395,zdalo sa mi to velmi vela.teraz ked pozriem na hrud a premeram boky s obvodom hrude,je to na mm presne - boky 97 cm,hrud 97cm.a to som bola len u neho.daj na chirurgov a to si bola na 2 konzultaciach!!!

ametystka

ninab,
dr. povedala, že slabé dvojky.
čakala som, že mi navrhne menší implantát okolo 240, vzhľadom na tú biedu na hrudi, ale dáva až 275. neviem, ako to tam chce narvať...
nevidelo sa mi to, tak som bola ešte na jednu konzultáciu, ale aj tam to odhadli na 275...tak som kľudnejšia.

nelina,
vďaka za povzbudenie, však ja si verím, že som krásna :) ale na hrudi zatiaľ menej...aj som sa už fotila, dokonca som po krátkom pátraní našla aj dieru na pc, kde treba vopchať pamäťovú kartu z foťáka, ale keď som zbadala fotky, usúdila som, že by vám mohli aj monitory popraskať, tak som to vzdala.

otázka pre všetky, prosím o názor

som chudá, nemám žiadne prsia,
výška 164, váha 52, cez prsia 78 cm :(
dr. mi navrhla 275 vysoký profil. nebol by lepší stredný? nebudú prsia na tej chudej hrudi veľmi vytŕčať??? nebude to vyzerať umelo? čo vy nato?