ahojte baby nemozem uz spat... nejako ma bolia krize velmi.. no co uz... za krasu sa trpi :)
fifibb
dakujem, nove prska si zatial moc neuzivam, lebo to este dost boli.. ale dufam ze to bude stale lepsie a lepsie.. mna tiez obskakuje mamina :) dufam ze po tom tyzdni sa uz posadim sama..
nelina
diky za vysvetlenie o liekoch. ja beriem panadol aj preto ze ibalgin nemozem lebo obsahuje kyselinu salicylovu (kontraindikacia s liekmi ktore uzivam) a mas pravdu panadol je dost slaby... preto aj vyuzivam maximalne davky.. tralgit mam tiez doma pozriem sa na to a vyskusam ...
ametystka
ja som tiez utla... mam vysku 166, vahu 50, a pod prsiami len 65cm, a mala som nulky - po vysadeni hak, ked som uzivala hak mala som jednicky... doktorka mi dala 300 stredny profil.. myslim ze je to tak akurat k mojej postave... co sa tyka profilu.. bolo tu uz o tom dost popisane .. jedna sa aj o sirku implantatu - nizky je najsirsi, a vysoky je najuzsi... moja kamaratka ma vysoky profil 325 (pred tym mala mensie prsia asi 1 ovisnute) a ma ich teraz nadherne... avsak ma sirsi hrudnik... spravilo jej to take trojky az stvorky... daj na svojho chirurga vie co robi...