Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

ahojte baby,
najprv pogratulujem Lele som rada ze si ok a hlavne ze sa ti dari. ja som dokazala vstat sama uz den po opke ale potom som si povedala ze to nebudem prehanat, aby sa mi nieco nestalo a tak som sa nechala aj ja obskakovat od muzicka, lenze ked ja som tvor ktory neobsedi ani neoblezi a hlavne na chrbte tak som furt daco vymyslala a furt som daco robila. no to som cela ja....hehe a neni za co, nemusis mi dakovat, ved od toho sme tu nie?.........

nelina aj ja odporucam aby si doverovala doktorovi, ale ked si myslis ze to je malo tak chod na tie 45Otky, aj ja som si myslela ze na mne 325 budu velke a v poho by som zvladla aj vacsie. teraz by som nevahala dat si vacsie. som spokojna, su akurat ale aj vacsie by som zmakla a nebolo by to skarede.

bambinaxxx

FIFI BB fifinka,zaujima ma tvoj nazor...myslis,ze s mojim zakladom ovis.prsia po materskej 2 mi 410 staci na 5???? 75pod prsiami,170,48kg

nelina

jééj fifi,
dik za tu sexi zensku.ja som tiez dost vysoka,178 cm takze tie miery sa pri mojej vyske stratia.keby som bola nizsia,tak to by bol asi problem.uz sa neviem dockat,ked vyrazim zase do fitka,lebo z toho takmer nic nerobenia a co sa tyka pohybu - ani nehovorim,mi uz zacina pekne sibat.

nelina

nufik,
luhlasim s lelou.aj moja kamoska bola u cervena min.rok a je max.spokojna.je pravda,ze dava mensie,aj ona chcela vacsie,ale neodporucil jej ich kvoli sirke chrbta,ale teraz po roku ked jej uplne sadli,trochu lutuje,ze si nepresadila o nieco vacsie.ale aj tak je spokojna.

Lela1

nufik
Cerven je velky odbornik a velmi mily a sympaticky lekar. Dava skor prirodzenejsie prsia, radsej mensie. Kamaratka bola u neho a ma ich krasne.. nepocula som na Cervena nic zle... ale urcite vyskusaj viacerych lekarov pre tvoj lepsi pocit (najviac sa tu hovori o Trska, Jezovitova, Cerven, Kacmar?, Fabry, Minarovjech, Guba, ...)

Lela1

nufik
dakujem, a neboj za chvilu to mas za sebou aj ty... ani nevies..rychlo ti to ubehne. U Jezovitovej ma to stalo asi 86 tis. uz so vsetkym. Mam eurosilikony 300 stredny profil.

Lela1

ahojte baby nemozem uz spat... nejako ma bolia krize velmi.. no co uz... za krasu sa trpi :)

fifibb
dakujem, nove prska si zatial moc neuzivam, lebo to este dost boli.. ale dufam ze to bude stale lepsie a lepsie.. mna tiez obskakuje mamina :) dufam ze po tom tyzdni sa uz posadim sama..

nelina
diky za vysvetlenie o liekoch. ja beriem panadol aj preto ze ibalgin nemozem lebo obsahuje kyselinu salicylovu (kontraindikacia s liekmi ktore uzivam) a mas pravdu panadol je dost slaby... preto aj vyuzivam maximalne davky.. tralgit mam tiez doma pozriem sa na to a vyskusam ...

ametystka
ja som tiez utla... mam vysku 166, vahu 50, a pod prsiami len 65cm, a mala som nulky - po vysadeni hak, ked som uzivala hak mala som jednicky... doktorka mi dala 300 stredny profil.. myslim ze je to tak akurat k mojej postave... co sa tyka profilu.. bolo tu uz o tom dost popisane .. jedna sa aj o sirku implantatu - nizky je najsirsi, a vysoky je najuzsi... moja kamaratka ma vysoky profil 325 (pred tym mala mensie prsia asi 1 ovisnute) a ma ich teraz nadherne... avsak ma sirsi hrudnik... spravilo jej to take trojky az stvorky... daj na svojho chirurga vie co robi...

ninab

ametystka, inak myslim, ze nie je dolezite len to cez prsia ale ten pomer pod prsiami a cez, sudim, ze musis byt utlucka. nemyslim, ze by mohli vyzerat nejak extra umelo ak idu pod sval,ale preco si nezvolila radsej anatomy?zaklad je ze treba verit doktorke!!!

ninab

ametystka tak si ma teraz velmi potsila a ukludnila zaroven a zvysila si moju doveru k mojej chirurgicke na maximum...dakujem holka...toto som chcela uz davno velmi pocut a prestavam sa bat zacinam sa tesit!!!
tak ty mas slabe dvojky a hanbis sa poslat foto? to nemyslis vazne...ja som na prvej foto mala take celkom dobre dvojecky a na dalsej po vysadeni antikoncepcie take mensie dvojocky alebo aj plne jednicky- neviem to az tak posudit...a tebe sa zda 275 vela? ja by som to kludne brala, len doktorka ma presviedca, ze 250 staci, ale aj tak objednala pre istotu aj 295, ze vyskusa, ci to nebude moc kricat, tak sa modlim pre ne...kedy mas termin?