Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

vlasti o skusenostiach ti napisem tak pozajtra, zajtra rano ma operuju. a vecer vam tu napisem moje dojmy z nemocnice, idem tam totiz o den skor (uz dnes vecer)
...inak mam pocit, pripada mi to tak, ze to asi preto, lebo som im nadiktovala do anamnezy, ze rada papam na noc a nenajedena nezaspim, tak si ma tam pozvali uz dnes sice je sviatok, aby som nejedla???neviem

ninab

nelina, tajka dakujem...este som doma a do toho nenormalne ukludnujuceho prostredia idem o 18:OO na prijem. boze tie nazvy ako protezy, prijem, anestezia atd. ma strasne desia, ked som bola decko a mali mi mandle vybrat, tak so prvykrat z nemocnice usla...
inak hned ako sa v martinskom fakultnom "hoteli" ubytujem tak sa hlasim...tu na fore...budem pekne posr...
chcela by som nejaky riadny drink zajtra rano, ale viem ze je to nemozne, dufam, ze ma sfetuju nejakou naladovkou...
drzte mi palecky kocky-ved ja uz ideeeem!
:((((((( )?

sisaaa

ahojte dievcence, ako to funguje s tou galerkou ? Poslala som tej kocke mail aj s foto ale viac sa mi neozvala. Ako sa dostanem do galerky ?

vlasti

ahoj baby chcem sa este spytat ja vlastne neviem aky profil budem mat,ci nizky ci vysoky ja iba viem ze budu anatomicke eurosilikon 350ml zo sikilienky a podprdu po opke 75D.

vlasti

ahoj nelina,no tak to som zvedava,neviem ked tu tak o citam bojim sa aby sa mi po case nezmensili a prestanem byt spokojna,mam na mysli tu velkost,ja neviem vlastne ci sme sa na sto percent dohodli,lebo vlastne uz mam uhradene a objednane zo sikiliekny firmy eurosilikony 101 350ml,tak neviem,mam mu radsej zavolat ze som si to s tou velkostou rozmyslela a chcela by som vacsie.

tajka99

Huuuuuhuuuu cicusky,
mali ste niektora take vodnate pluzgieriky po tahu na pokozku z tej podprdy alebo z tych lepiacich obvazov???

fifiBB

nufik
odkial si,a zadaj svoje miery,výška váha obvod pod prsiami,obvod cez a akú velkost by si chcela implantátmi docielit,už máš deti?