Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisaaa

miu miu
hlavne aby to vyzeralo prirodzene :)citala som dost vela clankov o tom, ze aj okruhly implantat so strednym profilom moze vyzerat prirodzene je tak ? Este jedna otazocka, nezda sa ti na mojich prsich asymetria ?

miu miu

ametystka ja predpokladam ze doktorka ti odporucila vysoky profil kvoli tomu ze mas trosku vpadnuty hrudnuk, aspon sa zda na foto. ale vysoky profil je menej prirodzeny. je viac vidiet ten implantat ked sa vyzlecies, ale v podprde to nebude tak vidiet. ja by som si dala stredny.

miu miu

sisaa myslim ze na tebe by boli pekne aj okruhle aj anatomy. ide len o to k comu viacej inklinujes ty. a ci chces vyplnit aj vrch alebo chces vyslovene prirodzene prsia. ja som chcela vyplnit aj vrch lebo mi trcia cez kozu rebra a taraz mam pekny dekolt. takze ako si to ty predstavujes?

ametystka

ahojte všetky
ktorá máte čas a chuť, pozrite prosím do galérie, ak vydržíte ten pohľad na moju biedu, skúste poradiť. budem mať mentor, okrúhly, 275 pod sval vysoký profil. je pre mňa vysoký profil vhodný?ja som chcela stredný ale dr. sa nedala ukecať...čo vy na to? nebudú to dva pologule až pod bradou?????

sisaaa

ahoj babiky, pripajam sa do vasho fora, som nova, a taktiez rozmyslam nad opkou. Fotky pred mam ulozene v albume, skuste sa na ne mrknut, aky implantat by sa hodil na tie moje 0-ky a aka velkost. Ja osobne by som si priala plne dvojky, uplne priprodzene :) dakujem za kazdu rekaciu a pekny vecer papa

sakura

No ja neviem teda. Tie gulate mi odporucil Cerven - konzultacka nic moc. 10 minut a 500sk. Tie anatomicke mi navrhol Trška -konzultacka vyse hodinky a dojem vynikajuci. U Tršku som bola v PD a platila som 200 sk. Vlastne mi bude ešte volat ako sa rozhodol. Ale viac menej hovoril o anatomickych....

nelina

eviciatko,
keby boli anatomy take ako hovoris,tak ich urcite lekari nedoporucuju.ja ich mam a ked som sa mala rozhodnut ci gulate,alebo anatomy,nevedela som,bola som vhodna na oba typy.nechala som to na doktora,ktory vybral anatomy, zatial vyzeraju vyborne.ak nevies,tak velmi zalezi aj od povrchu implantatu.mne to lekar vysvetloval.pokial mas drsny/vrubkovanya/povrch,sval sa s tymto povrchom akoby "zrastie"takze nie je dovod aby sa implos pootocil.samozrejme,pokial si na zaciatku nebudes davat pozor,myslim,ze aj gulaty sa moze napr.posunut.toto taktiez hrozilo,pokial bol implos pod zlazou.ja som nepotrebovala vyplnit vrch prsa a ked uz sme pri tom,na dovolenkach som videla aj vela otrasnych gulatych implosov,ktore boli max.neprirodzene.mne sa pacia aj gulate,pokial su pekne spravene.

evciatko7

jaj, este som chcela povedat, ze anatomicke by som si nedala este z tohoto dovodu- zvyknu sa pootocit,a to by ma vazne porazilo, a gulate aj ked sa pootocia tak su predsa gulate a nic nebude vidno...Tiez mi doktor ukazoval foto jednej baby co si dala anatomicke a pootocilo sa jje to, chuda baba, vyzeralo to fakt hrozne a velmi to bolo viditelne, ze jej museli robit dalsiu operaciu pri ktorej jej ale uz vlozili gulate..:-)).Inak baby obdivujem vas co si davate anatomicke, bo ja by som sa stale stresovala ze sa pootocia, a aj ze hore nic nebudem mat..