Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

vlasti, ja myslim, ze ak si chudunka s malimi prsiami, tak urcite anatomy, to gulate su pekne na babach, ktore maju nejake podkozny tuk, take plnsie, napr. ja...chcela som strasne 350 gulate najskor, potom anatomy, ale mudr. dovolila max 300 a objednala 295.anatomicke. vysoka som 165cm, mozno keby som bola ako ty, tak mi dovoli, pod prsiami mam 74cm a na prsiach 90, ja by som povedala, ze dvojky som mala, s antikoncepciou a teraz? ja neviem, co mam ale podprda 75B na mne zacina troska plavat, baby nech povedia co mam z tych fotiek, ktore som poslala, lebo ja si myslim, ze dvojky su to uz neni...uvidime co to bude za dva dni:))

ninab

nelina, ja som taka teraz zaujata sebou- sa ospravedlnujem, ze vobec teraz neviem, ktora ktore mate, aj ked ste mi to isto pisali uz dvadsatkrat...musim posobit totalne zmätene a aj som, ja nechapem ako som do toho vobec mohla ist, premahaju ma uplne divne pocity ale nechcem to rozhodne vzdat, to nie, len sa prvykrat v zivote obdivujem, lebo vacsiu odvahu som asi este nevykazala za 24rokov co mam.
ale som rada ze pises pozitiva o anatomoch ja ich mam pozajtra tiez, o pretoceni mi bolo povedane ze prvy polrok si mam davat pozor na enormnu zataz a potom uz take nic v podstate nehrozi, musia sa usadit a zapuzdrit, tak?

booooooooooooze bojim sa:(

ninab

bambina ale priklanam sa k nazoru, ze treba ich mat na sale viac a ked chces vacsie tak si ich objednaj ako tie druhe, ja mam na sale dokonca troje: 250ml-vysoky,255ml stredny a 295ml stredny..

ninab

bambina, ja si myslim, ze ti urcite budu stacit, ak mas fakt dvojky a nie len take kozky, co boli dvojky, tak by som povedala, ze 410 ti URCITE ti spravi 5! inak keby si mala vstup do galerky, tak tam ma jedna kocka, vola sa montrela 410 asi na jednotkach ale plnych, mozno dvojkach a ja by som povedla ze 5-ky ma...

ninab

ametystka, dakujem dakujem...je mi fakt uz teraz do placu...
...inak som to uz pochopila, ale aj tak si myslim, ze na stihlej kocke ako si ty, tak si sa mi opisala, vysoka-stihla, by aj tie dvojky mohli vyzerat celkom velke, na rozdiel od mensej a plnesej baby -ja, na ktorej dvojky nevyzeraju ani tak aby bola postava sumerna.
a teda som z toho vyrpzumela, ze ak mas nulky alebo male jednotky ti spravia 275ml cislo az dve, tak by s mi tiez sen mohol splnit...

ninab

tajka ahoj, citala som tvoj priiiibeh a som rada ze sa to skoncilo tak pozitivne, lebo niekde v strede som sa vylakala a potom, ked vidim ako to beres pozitivne...a uz je vsetko ok? ako sa citis? boli? ci zaujima ma ake to je tak na treti den...

ametystka

ninab,
držím ti silno silno palce, máš to sťažené, keď ideš deň dopredu, to je fakt, ale všetko bude ok, nestresuj sa, zobudíš sa, jasné že hej a cici budú krásne a telo ich s radosťou príjme...mysli pozitívne. mne sa to ešte dobre hovorí, termín mám až o tri týždne/ to ty už budeš vtedy za vodou/a ja budem pokakaná...laptop si vezmi,písanie ťa rozptýli, drž sa

ninab

caute baby, tak ja sa troska inac bojim...teraz som uz fakt maximalne posrata a napadaju ma divne veci ako ze co ked sa nazobudim z narkozy a co ked moje telo nebude nove cici chciet a neprijme ich atd...baby myslite na mna- ja mam ist zajtra na prijem o 18:00, sviatok-nesviatok, nechapem preco sa mam stresovat v nemocnici o den skor, ked vsetky ste si sli z teplucka domova ale v mt to je asi zvykom...rano alebo skor pre mna nadranom (nejak 7:OO)18-teho utorok ma operuju...zajtra vecer v nemocnici sa asi pokakam, takze som cely vecer az do noci na nete, berem si tam aj laptop, ci je to blbost?ja idem do nemocnice prvykrat v zivote na viac ako 24hod...
:((((

vlasti

a este chcem dodat ze mam 170cm vysku,55kg a mam 75A.dr.mi neodporucil gulate lebo ze mi bude precnievat okraje implantatu,e na mne budu super tie anatomicke,neviem ci to bude dobre,aky mate na to nazor?