Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

ahoj,som tu nova,chcem sa spytat bab ktore maju skusenosti s plastikou prs u dr.cervena ci su spokojne,ja idem na operaciu 1.12 a budem mat 350ml anatomicke,ktora mate s nimi skusenosti prosim ozvite sa,dr.tvrdi ze budem mat take 75 D,stvorocky,samozrejme pod sval.

fifiBB

nelina
to verím a super že si spokojná,ja mám také stredné c,mohlo byt aj viac,ale mne sa zdalo aj 410ml už príšerne vela..a teraz tak akuráát,no neviem si predstavit že mám menšie..a dúfam že sa mi už nezmenšia:))

nelina

fifi,
asi je to fakt taky zlaty priemer rozdiel po obvode 8-9 cm.ja mam momentalne 9 cm,neviem ci to este padne a mam tie 395-ky a povodne som mala becka.teraz mam podla mojho nazoru plne cecka,myslim,ze uz aj decka.uvidim,ked zhodim retro a budem kupovat nove podprdy.ja som sa fakt tiez dost branila tym vacsim,ale nakoniec som velmi spokojna.su super k mojej postave.

fifiBB

bambina
ahoj,no vieš doležitý je fakt základ,ja ti to neviem tak to povedat,mala som malé 1 a po 410ml mám C,na obvode mi to spravilo 8max.9cm..doveruj doktorom,tí to už majú pekne v oku..dohodni sa nech si na opku zoberie 410 aj 450 a rozhodne sa nakoniec..aj moj tak spravil mal pri opke 365.385 a nakoniec mi dal tie najvačšie..tých 40ml,neurobí extra rozdiel,opakujem najdoležitejšie je to čo máš teraz ako základ..pošli foto..do galerky:))

nelina

ninab,
ja mam anatomy a to pretocenie hrozilo ked si mala implos pod zlazou.urcite,aj okruhly si sval postupne vytvaruje,zalezi od teba,ale uistujem ta,ze ja som s anatomami velmi spokojna,aj ked nie som este vo finale,uz teraz prska vyzeraju velmi pekne a hlavne prirodzene.

ametystka

ahojte

tajka99
ďakujem za posielanie pozitívnej energie, my čo sme pred op, so stiahnutými riťkami to potrebujeme ako soľ. čítam, že si mala menšiu complication, držím palce, aby sa ti to hojilo ďalej bez akýchkoľvek problémov.
čo sa fotiek týka, tak dobre dačo pošlem, ale je to des...

babydoll

budem vážne konkurovať tvojej biede na hrudi a pošlem moju biedu, tiež po 2 deťoch.
ten rozdiel medzi implantátmi je skutočne veľký, ale keď si dr. trúfa, iste tam 325 napchá bez toho, aby si praskla. kedy máš termín? ja 8. decembra.

ninab

my sme sa nepochopili, ups...dr mi sľúbila až PO OPKE slabé dvojky...ja mám teraz asi mínus jednotky, hehe, však uvidíš.
prečo nie anatómy? bojím sa, že sa implantát pretočí a dr. mi tvrdí, že časom sa aj okrúhly pod svalom vytvaruje ako anatóm.

Lela1
ja mám pod prsiami 72, cez mám smiešnych 78... čítam to tu od augusta, tak už viem, že nízky profil je širší a vysoký užší, dúfam, že rozhodnutie dr. použiť u mňa vysoký profil je správne.

tajka99

Jeeeej, sorry, dala som retro stranky,ci su nejake nove prispevky, a ono to furt vkladalo aj ten moj prispevok. SORACCCCCCC!!!!

tajka99

Ahojte cicuse,
novym gratulujem k novym prskam a tym, co ich to len caka, posielam pozitivnu energiu. Vcera som nemohla pisat, lebo muzicek robil nieco z internetom, akoze ho opravoval a samozrejme potom nesiel. To je cely on, TECHNICKY ANTITYP. Ja osm dnes 4 den po opke, skusim sa odfotit, ale uvidite len tu "sexi" retro podprdu, tak zatial nie je o com. Ale ked som si ju nachvilku rozopla, tak to nebolo voooobec spatne. Ale ako asi kazda z nas som si hned pomyslela: Mohla som si dat kludne aj vacsie! He, he, a to som predtym bojovala s chirurgom, aby mi nedaval velke :-) Takze sa vobec baby nebojte vacsich velkosi, ked to uz podstupujete.
Mala som mensiu komplikaciu. V Piatok vecer (operovana som bola v stredu) som si pod lavym prsnikom nahmatala akoby 5 cm-ovu hadicku. Hned som si vyfantazirovala, ze mi tam urcite zabudli dren, alebo take nieco. A este som aj ten prsnik citila viac a videla pod obvazmi krvavu skvrnu. Tak som volala mojmu Dr. (davaju cislo na mobil, mozeme volat aj o polnoci - nadherne gesto, podla mna). No a on uplne v pohode, ze ci chcem prist hned, ze pride do ich strediska aj piatok o 20:00, alebo ci staci zajtra (sobotu) rano. Tak som ho nechcela prehanat, dohodli sme sa na sobotu. Ked mi dal dole obvazy, ukazalo sa, ze to bol stvrdtnuty obva od krvi, ale to krvacanie sa mu nepacilo. Vraj z tej dierky, co tam bol zavedeny dren, kvapkala krv. A pri nejakom pohybe, by sa ta krv mohla vztlakom vtiahnut dnu a z pokozky tam preniest nejaku infekciu. Ze oni su radsej prehnane opatrni, akoby mali riskovat infekciu. Takze mi umrtvil okolie tej dierky a zasil ju. Skoro nic som necitila, ale dobre, ze som to nepodcenila. Inak sa citim dobre, nechce sa mi lezat, je u mna sice mamina, ale tiez nie som typ, ktory sa vie nechat obskakovat. Asi som si to pri 3 detoch odvykla, vacsinou obskakujem ja. Vcera som pozasivala na stroji celu kopu nohavic, pancusiek a triciek po mojich kockach, co mi uz dlho stalo a nevedela osm si na to najst cas. A teraz, ked mamina vari a stara sa o decka, mozem porobit taketo davne resty. No zajtra uz pojde domov a budem uz zarezavat sama.
Niekto sa ma pytal, kde som mala re, tak pod prsom a Ametystke odkazujem, nech nespekuluje, nech sa pekne odfoti, vsak to nefotis tvar, iba od pliec po pas a uvidis, ze ked sa dostanes do galerky a uvidis tie nase zajacie uska namiesto ceciek, tak sa aj nasmejes. Co uz, nemozme byt aj mudre aj dokonale krasne, no neeee ;-)) Je pravda, ze niektore babenky tam maju take prsia, ze podla mna operaciu este vobec nepotrebuju, ale vacsina, sme podobne "postihnute" ako ty. Boh zehnaj toho, kto vymyslel push-upky, bez nich by som asi ani na ulicu nevysla :-) Ale dnes uz "nemusim, ja uz ich vidim....."