Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

sisaaa usudzujem ze chces plne dvojky a prirodzene, takze myslim ze ti to bude stacit, alebo si urcite nechaj poradit od lekara, ale aj 300 by boli na tebe urcite krasne.

nelina

ninab,
no musis uz vydrzat,urcite je rozdiel ked lezis na sukr.klinike,ani som nevedela,ze som v nemocnici.kludne by som tm zostala aj tyzden a oddychovala.no nic,ved tam budes len dva dni.zajtrajsok cez den pekne prespinkas a na druhy den domov.alebo si priplacas noc naviac a budes mat aj dreny?

ninab

a priklanam sa k poslednej nelinej vete v tom, ze to moze posudit fakt len chirurg, aky typ na ake miery v sulade s jeho schopnostami "carovat"

ninab

eviciatko, ja som toto presne pisala miu tusim, ze zavidim termin ked to mala, ale fakt neni co! tento vecer je hrozny asi prvyktrat v zivote mi sestricka namerala tlak 130/90...
...vyzera to tu troska inac ako na sukromnych klinikach a keby som vedela ako to na cloveka pred opkou vplyva tak zainvestujem viac, nie som typ co na takychto veciach setri...inak ked sa bavime o cenach za implantaty, keby stali tie najlepsie 100tisic tak dam stotisic, radsej lebo keby som teraz usetrila 10000 a tyzden si tych desat zarobila asi by som bola nasrata na seba, ze mam v sebe to co som nechcela.

nelina

sakura,
uz som to tu spominala,kamoska bola u Cervena min.rok,ma gulate fakt pekne a bola velmi spokojna aj s pristupom,ale konzultacia bola tak ako si ju opisala.Mne robil prsia Trska a je fakt,ze si dava velmi zalezat na konzultacii a tiez som u neho stravila takmer hodinu.pokial sa rozhodnes pre neho,radsej si merania este neskor prepocita a az potom ide na istotu a navrhne konecny tvar.co sa tyka vyplnenia vrchnej casti pri anatomoch,je vyplnena jemnejsie,ale prechod je velmi prirodzeny.je to fakt o tom,co chce kazda zvyraznit a vyplnit.urcite keby mi doktor povedal,ze gulate budu na mne lepsie,tak idem do nich.
evciatko,
nedal mi tvoj postoj k anatomom,pozerala som brozuru od mojich implosov a tam je uvedene:implantaty s texturovanym povrchom maju otvorene pory s miernou prilnavostou k makkym tkanivam/cize svalstvu/.

miu miu

sisaaa nezda sa mi ze mas asymetriu, ale to posudi aj tvoj lekar neboj sa. nikto nema obe prsia na chlp rovnake.
a ta baba ma pekne prsia a vidis aj ona ma okruhle. po case sa aj okruhly implantat tvari ako anatom ale netreba to prehnet s velkostou profilu. lebo pri vysokom profile a okruhlych implantatoch posobia prsia viac gulato.