Aaaaaaaahojte,
ametystka, ty ťuťo, neviem preco si sa hanbila, mas naoyaj vzhodu, ye mas prsicka pekne pri sebe a vobec neovisnute. Vzsokz profil ti asi bude vhodnz, kvoli tomu hrudnicku, mas ho trochu prepadnuty. Ale inak ziadna hruza, co uz asi vies, ked si si nas tam obzrela vsetky takto postihnute (az na par vynimiek, ktore to podla mna vobec este nepotrebovali). Co by sme my dali za to, zeby sme take mali aj bez operacii a bolesti, no ne ;-)
ninab,
teraz som 5 den po operacii a je to (uz to sice znie ako fraza, ale je to skutocne pravda) zo dna na den lepsie. Mna ruky vobec nebolia, dokonca ma musia mamina a muz krotit, lebo nemam vobec problem dvihat tazsie veci. Ale je pravda, ze nechcem riskovat. Ale ked to neboli, tak nemam pocit, ze tam je nieco prerezane, neviem. Mna picha v spodnej casti prs pri zmene polohy, hlavne z lahu (teda pololahu, lebo spim polosediacky-pololeziacky, je mi to pohodlne). Ale dnes je to uz vyrazny rozdiel, uz to nie je tak vyraznejsie. Predtym som to musela trosku predychat a potom, ked som uz chodila, tak skoro nic necitila. Len sa niekedy zadychcim, ked to prehanam s robotou. Dnes mamina uz sla domov a ja sa citim schopna sa postarat o domacnost, trosku este s muzickovou pomocou, ale on je pracovne dost zamestnany, takze od zajtra asi budem sama na tie moje tri decka. Ale jedna uz ma 13, takze ta je vlastne aj velka pomoc, len tie dve maju 3 a 5, a to je narocnejsie. Ale su take citlive povahy, takze ked sme im povedali, ze maminka je teraz chora, ze ju boli brusko, tak na mna beru velky ohlad, same schadzaju z postielky, zo zachoda, a pod. Este ma aj posielaju lahnut si, zlaticka moje. Ja som aj posunula operaciu spred roka aj kvoli tej najmensej, lebo este tieto veci nedokazala a bola na mna viac odkazana.
Takze sa vobec nebojte, na to zle clovek skoro zabudne a ten pocit, ako sa budeme pekne, sabaisto premavat v lete v plavkach, ako sa nebudeme musiet hambit prezliekat sa v satnach, a nebudeme vecne kontrolovat podprdy, ci nam nevidno "vzduchoprazdno", ked sa niekde nahneme a mame vystrih,...STOJI TO ZA TO VSETKO BABY! Ved v dnesnom konzumnom svete, ked stary, bruchaty a plesaty si moze najst 20 rocnu frajerku, zato 30 rocna baba je uz pre niektore 16 aj 23 rocne vraj "stara", je fajn , ze mame taketo moznosti.
Inak BABENKY, mali ste niektora pluzgieriky od tych obvazov alebo podprdy. Ja mam tri, vpredu medzi prsiami (to uz si vsimol doktor den po operacii, ked mi vyberal dreny a kazal mi natierat si to framykoinom, zakryt gazou a prelepit. Lenze predvcerom a vcera som si nasla dalsie 2 na chrbte pod pazuchou. Nebolia, ale nechcem nic riskovat. Mali ste to? Ako ste to vyriesili??????