Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evciatko7

Ninka, ty sa musis velmi bat podla toho co pises...Ale neboj sa vsetko dobre dopadne...zavidim ti ze uz zajtra to mas, lebo ja az 11.12 :-((.Ozaj mate tu nejake zvlasne predstavy o gulatych implantatoch...Ja osobne by som anatomicky tvar nechcela, a to urcite nie kvoli tomu ze to vyjde tak o 10000 premerne viac, ale preto ze ja chcem mat plne prsia aj hore, co s anatomickymi implatatmi by sa nepodarilo...Myslim, ze nemam ziaden zaklad, no mam ich pekne pri sebe, a som aj doktorovi vravela ze ja by som nechcela,aby mi po silikonoch stali prsia daleho od seba a povedal ze mne to nehrozi ze ich budem mat pekne blizko...A este nieco ked mate pred operaciou prsia od seba, tak aj po operacii ich tak budete mat.Mne doktor ukazoval fotky bab po silikonoch a jedna ich mala tak od seba, no neboli pekne, a som mu to aj povedala,a on povedal ze on s tvarom prs robit nic nemoze, a ze aj to kde su bradavky tak tak v tej rovine aj ostanu...Ale zase ked si daju take baby push sopky, tak to tie prsia vydvihne a bude pekny plny dekolt, len ja by som uz po operacii nechcela nosit pushopky, dufam, ze uz iba pekne cipkovane budem nosit...No bojim sa ako kazda z vas ci budu dost velke...

ninab

sakura ja som videla len jednu fotku a myslim si toto: mas prsia dost od seba, to ja tiez a preto by som skor isla do anatomickeho v tvojom pripade, ja myslim, ze gulaty si mozu dovolit len tie baby s prsiami od seba, ktore maju fest zaklad...a to jedine pod sval.

ninab

livaa dakujem zachvilu odchadzam z domu, este si balim veci a inak mam zupan, pyzamo na rozopinanie, papuce, uterak, hygienicke potreby, zdravotnu kartu, peniaze a doklady a laptop s internetom...este nieco o com by som nevedela si mam zobrat?

sakura

Ahojte baby. Co poviete na tie ohromne fotecky v mojom albume? Co myslite? Bude lepsi 350 velmi vysoky profil alebo 360 anatomicky - mam pocit ze vysoky profil?
Diky moc:)

Livaa

ninab
zajtra drzim palce,neboj,ale tes sa,ze budes mat po tom. Hlavne nech si spokojna a ziadne komplikacie,drz saa:)

Livaa

sisaaa
no v maili si uviedla svoj nick sylviaa ci ako a tu pises pod nickom sisaaa. Album mas zavedeny na nick sisaaa,tak verim ze je to v poriadku.

prosom vzdy uvadzat nick v mailoch pod akym vystupujete na fore,aby som vedela o koho sa jedna,dakujem

miu miu

vlasti a odkial vies aku budes mat retro podprdu? ja som to nevedela pokial mi sestricka nepovedala to cislo na chrbte. nemyslel doktor velkost skutocnej podprdy po operacii ktore budes potom nosit? lebo retro sa dava aj o cislo mensia kvoli tomu aby stahovala riadne a prsia drzali pokope, neni ani nahodou pohodlna.

tajka nemala som pluzgiere vobec, len sweetlemon mala alergiu na leukoplasty a cela sa vyhadzala co ma aj na fotkach. je to tam vidiet. a z coho mozes mat tie pluzgiere?

nelina

vlasti,
pokial budes mat retro 75D,nóó podla mojho nazoru-uz by so vyssie nesla.,ale skutocne zalezi len na tebe. tie prsia sa zas az o tolko nezmensia,aby si z deciek mala cecka.ber ohlad hlavne na sirku hrudnika a vsku,aby to potom nevyzeralo neprirodzene velke.ja mam teraz plne cecka,ale po opke ked som ich zbadala,sok-boli obrovske.ako odpuchli,su pekne a sumerne a to mam siroky hrudnik.