Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

sakura,
inak toho vysokeho profilu by som sa obavala aj ja.,ale mozno ze ked sadnu,nemusia byt zle.ale tazko povedat,tu su moje vyjadrenia velmi opatrne.ked sa pozries www.chirmed.sk,myslim ze hned prva kocka ma vysoky profil.jasom skor na prirodzenost a moj manzel tiez,take uz len koli nemu by som do tohto profilu nesla.

ninab

ja myslim, ze vysoky pofil je krasny na anatomoch-teda mne osobne sa paci ked tie prsia vytrcaju viac z hrude ale mozu to byt aj gulate len dotycna musi byt plnsia...no neviem si predstavit chudu baby z nejakymi 300 a viac gulami s vysokym profilom, na toto treba zaklad aj byt zabalena vo fest podkoznom tuku

ninab

nelina, neviem ci si priplatim -to sa este uvidi ako na tom budem...ale najlepsie je doma pokial nie su horucky a tak...inak dreny mat nebudem, ze tu to neni zvykom, tak neviem ani aku bolest mam cakat a opuch asi poriadny...

sisaaa

ahoj ninab, pozrela som aj tvoje fotky, a tiez ich mas velmi pekne, drzim prsteky, nech to mas cim skor za sebou, budu krasne uvidis :))

sakura

ninab,
mas pravdu, mam tam len jednu fotku:) Uz som z toho nejako pomätena. No ved uvidim co tam Trška vycaruje. A zajtra sa drzkaj....

miu miu

sisaaa lebo boli male. aj mne sa pacil tvar ale velkost nie. stale som vypchavala podprsenky aby to nejak vypadalo, do plaviek som vsivala vypchavky no hruuuuza. a bez podprdy??? to som nevysla ani smeti vysypat...hehehe ale uz nemusiiiiiim

sakura

Ahoj Nelina,
ja som sa len obavala toho profilu. Bala som sa ze to na mne bude vizerat ako nejake dva velke kopce na velkej luke. A najmä som bola prekvapena z toho velmi vysokeho profilu -co ako tak sledujem fora a zväcseni prs tak som to este nevidela ziadnej babe. A ani ziadna nepisala ze by to mala. Co sa cenovo tyka tak Cerven je lacnejsi. No len ma nejako nenadchol. Ani fotky nemal, ani ziadne meranie, ani ziadne silikony do podprdy. A ked som pozerala ten implos na nete tak mal nejaky divny tvar -neviem ako by to na mne vizeralo.....

ninab

sisaaa, ja som pozerala tvoje cici a -no ja neviem mne sa zda, ze si prva ktora ich ma podobne ako ja...? ci nie? mozno trosku mensie, ale len trosicku. na tej druhej fotke, ked som ju otvorila mi preblesklo hlavou, ze som otvorila ninu-svoj...
...pocuj a to ty hento nazyvas nulami? podla mna mas take dooobre jednicky. mas ich tiez troska do stran ako ja..zajtra rano ma operuju a napisem ti ale tak za tyzden- dva, co mne spravili 250ml vysoky profil. ja som chcela plne trojky a aj mi ich s tymto implosom slubili.
ja myslim, ze tebe na tie dvojky by uplne stacilo to co mne na tojky ak to nebude viac ako dvojka..a ten vysoky keby si dala tak by ti tie dvojky tak viac sli do 3D ako do 2D rozumies?