Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

ahojte babenky,
jej, ja to tu nejak zanedbavam, ked pozeram, kolko novych tu je.

miu miu
ako prsenka? nejake nove fotecky neposles? uz odpuchas?

ninab
drzim palceky dnes, uz asi aj ides na to, tak prajem bez komplikacii a hlavne prijemne prebudenie :)

babydoll

vlasti, kojila som oboch asi mesiac, takze nic moc. Mne anatom. navrhol doktor a ja sa bojim pri gulatych, ze by boli na mne ako dve polgule, to ja moc nechcem.

vlasti

no co ja viem,nejak sa mi to necce fotiti a tak ale urcite prispejem ked sa mi bude chciet ani neviem ako sa to robi.a ty budees mat tiez anatomicke?preco prave tie?kojila si?

vlasti

sakura
ano presne tak ma termin 1.12 a idem k cervenovi,mam prist rano na 8. nalacno a na druhy den na obed mozem ist domkov,nevies ci tam davaju dreny?

vlasti

sakura
dakujem za stranku no pozrela som to takze na vysku to je 11,7cm,na sirku 12,3,a ked ich polozis na stol 5,1 cm,to su celkom slusne co myslis?

babydoll

vlasti,
takze uz viem ku komu:-))) vela bab si ho chvali. S tou bodkou som to pochopila. Preco nie si este v galerke?