Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

ahoj nufik,a este k tomu červenovi,vela ludi aj odbornikov ho tu chvali a robi aj zname osobnosti,zevraj je velmi dobrx tak sa vkladam do jeho ruk.

bobika 1

ahoj, ja som bola u neho pred 4 rokmi a ja som sním ako lekárom aj človekom veľmi spokojná. Urobí všetko tak aby ti maximálne vyhovel...

nufik

ahojte baby!tak konecne niejaka debata o dr.cervenovi.chcela som vediet vas nazor lebo ja nad nim rozmyslam a neviem sa rozhodnut.ktora ste boli u neho?

vlasti

ahoj babydoll
no ja som raveze chcela gulate ale on vravel ze mne by neboli dobe ze by mi velmi bolo vidno hore okraje silikonov.preto sa bojim ci to budem mat dobre s tymim anatomickymi,lebo ja chcem take pekne co nebudem musiet ani nosit podprdu a same budu stat.

vlasti

ahoj,maybbee
jej novidis aj ja idem k cervenovi 1.12 na 8.rano,tak sa tam stretneme,ja som zo zv,a ty si z BB?a ake ti ide dat?