Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

vlasti ty si vysoka stihla kocka teda, tak ti mozno bude volit aj vacsie, to som si vsimla na tomto fore, ze vyssim sa davaju vacsie...a dakujem za podporu veeelmi, baby keby som na fore nebola, tak som tu isto neni spravila by som to, co asi tri roky po sebe..dvadsatkrat by som si to rozmyslela!

ninab

sakura vsak ja som dostala nejaky diazepam ale ak to takto pojde dalej vypytam si este! povedali mi ze rano sa nefajci, lebo ma neuspia a inak tak by som si tu cigu teraz zapalila normalne by som ju zjedla!

vlasti

ahoj sakura,chcem sa spytat lebo mne budu davat eurosilikon 101 350ml,a neviem vobec aky ma profil a vsimla som si ze ty pises ze eurosilikony maju vysoky profil,co to vlastne presnejsie znamena?

vlasti

ahoj nelina,no aj ja si myslim to len tak ked si to tu citeam tak ma napadaju take veci,pochybnosti,termin sa blizi,ked som bola na konzultacii nepytala som sa vela a teraz ma napadaju kadejake otazky.

vlasti

ahoj ninab,drzim ti palceky naozaj nech vsetko vyjde podla tvojich predstav a mysli len na ten pekny pohlad ked si ich uvidis.a ja neviem tie miery to je blbe co,on to tam vavel aj ma meral ale ja som si to nezapametala,teraz nosim podprdu 75A a niekedy aj B,a meriam 170cm,55kg

vlasti

ahoj miu miu,no takze viem to preto lebo tu v BB v novamede u cervena,sa silikony aj podprda po opke to si objednavam ja,teda uz som si ich objednala aj zaplatila,termin mam 1.12,takze preto to viem,lebo tam bolo napisane pi-tvarovana 75D a dr.povedal ze so svojimi to budu zevraj pekne stvorky.

Ssonja

tak...šla by som do novamedu k doktorovi Červeňovi(tak nejak sa tuším volá). Má od neho prsia aj vereška, cifrova a tiež aj moja komoška. No tá mala predtým obvod - 77cm. Videla som rôzne fotky, no všetky kočky mali prsia veľmi malé. Ja mám obvod 87cm, bola by so zvedava ako by to asi vizeralo....

sakura

Ahoj Nelina,
aj ja som za prirodzenost. Aj moj priatel povedal: a odkaz doktorovi ze mu odkazujem nech je to hlavne prirodzene a nech so to neni 2 gule. Ako ja som videla aj vysoky profil -gulaty a vizeralo to pekne. Len to beriem tak ze na kazdej babe to vizera inak. Ale Cerven mi navrhol - velmi vysoky. Eurosilicon ma vysoky ale aj velmi vysoky profil - a toho som sa ja zlakla....