Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

ahojte dievčatá..
no teda ja zíram však tieto mená ani nepoznám..no teším sa že sa nebojíte a idete do toho..ja som 2 a pol týždna po a som maximalne spokojná:)))
pozdravujem nelinu,miu miu,ninab,swetlemon..papa.

miu miu

sweetlemon asi odpucham ale ja to az tak nevidim, odfotim a posdite ma jo?
ale zatial mi prsia este nejak nepadli, teda myslim ze mi nesadli, este stoja...hehe

sakura

Ahoj Vlasti,
presne tak. Musis poslat Livve na e.uhrinova@gmail.com fotky pred opkou. A ona ti da potom pristup do galerky.

miu miu

bobika 1 zaujimalo ci sa ti velmi zmenili prsia po porode? je to velmi viditelne ze ti klesli alebo take daco? hmmm lebo ja este nemam deti a prsia uz mam spravene, tak by ma to zaujimalo ze co mam cakat. dakujem

vlasti

bobika1
ahoj,ja mam 170cm,55kg a ide mi dat anatomicke 350ml,a ake ich mas teraz po porode?pojdes aj na dalsiu plastiku?ja mam dvojrocneho synceka.

bobika 1

vlasti, ja som si dala 400ml pod sval cez pazuchu ale ja som aj vysoká mám 179cm. Prsia som si dala robiť ked dcerka mala 8 rokov a teraz mam 2 mesačného chlapčeka