Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

nelina
učím sa na skúšku tak nemám čas teraz vysedávat moc pri pc aj ked mi chýbate..

swet
ja som už foto posielala live ale asi jej to neprišlo čo čo..tak skúsim znova

vlasti
mne robil trška v prievidzi 410ml,pod sval okruhlý..

vlasti

ok baby tak sa idem zaregistrovat,idem poslat foto a posudite co to so mnou spravi ked mi dr.cervenda 350ml anatomicke pod sval.

nelina

no baby,
budem to musiet konecne aj ja skusit s tou galerkou,ja sa pokusim poslat foto po vybrati stychov,dnes mam o piatej volat trskovi,takze sa tesim,ze mi da konecne po dvoch tyzdnoch dole tie lepive pruhy z prsiek a kóóónecne sa normalne osprchujem.dnes som si prala podprdu a po prvy krat som bola trosku dlhsie bez nej,prska sa mi pacia,dala som si na seba len tricko a prska pod nim vyzerali pekne/rajcovne/.ja potom poslen len foto po,lebo nemam foto pred.
fifi,
jééj,dik za pozdrav, ABSENTUJES!!!

sweetlemon

fifi
no super, tak potom mozes fotit a fotit, aby sme mohli zavidiet v dobrom :))

miu
no jasne, posli, urcite sa museli trosku pozmenit, prve dni sa to meni z minuty na minutu :)))

bobika 1

baby, prsia sa zmenia trošku poklesnú anie sú už také guľaté, čo sa mne na silikonoch hrozne páčilo. Teraz vyzerajú ako moje prirodzené a aj sú také makke. Priateľovi sa stále páčia ale ja rozmýšľam nad ďaľšou pre svoj pocit...