Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

upssss, ninab tak teba to len tak nezlozi co? he-he
Inak vitam vsetky nove na fore, nejak vela novych mien, parada!!!!

babydoll

ninab,
asi ti lieky uz zabrali ked nepises, no drzim palceky na zajtra a zaaaaavidiiiiim ze to mas uz za par hodin a nie tyzdnov:-)))
Nic sa neboj, zajtra sa nam uz pochvalis ze aka prsatica je z teba, drz sa!!!!

ametystka,
super ze si poslala fotecky, mas prsia podla mna sumerne, nebudes musiet riesit asymetriu ako napr. ja. Viem si predstavit u teba gulate, ako pisala ninab budes ich mat pekne pri sebe. Ja mam op 15.12. takze ty sa budes uz vtedy vytesovet z novych prsicok a ja budem chodit po svete so stiahnutym zaludkom:-(((

ninab

vlasti mam 74cm pod prsiami a 90 cm na prsiach, viem, ze vyzera to uzasne, ale keby si videla foto, neni to take, ako si to teraz momentalne predstavujes a aby to take bolo idem na plastiku. vyska 165cm a vaha 58 kg...

ninab

vlasti profil je to, ze ked polozis implos na stol aky bude vysoky, ale aby som to upresnila ja mam objednany 250 vysoky, ktory ma do vysky 5,1cm a 295 stredny, ktory ma vysku 4,9cm...

vlasti

No ja som sa uz s nim v podstate dohodla lebo som ich aj objeddnavala zo sikilienky firmy 350ml anatomicke ale nic viac k nim som si bohuzial nezapamatala.