Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

vlasti,
ja mam op 15.12. tak to ste skoro vsetky predo mnou, aspon Vas budem mat vsetky odsledovane hehe. Budem mat 325ml anatomy u dr. Trsku. Ty ides ku komu?

sakura

Vlasti,
no ja ked som bola u Cervena tak som mu povedala ze by som chcela anatomicke. A on mi na to povedal ze ked som este nekojila a nemam ovisnute prsia tak ich nepotrebujem. Ale myslim si ze dost bab ma anatomicke a este nekojilo. Neboj, budes ich mat super:)

babydoll

ninab mam, asi to na tych fotkach nie je tak vidno, neodfotila som sa dobre z predu. Lavy mam mensi ako pravy, doktor mi nameral rozdiel, da mi donho vacsi implos, aj tak si myslim, ze nebudu uplne rovnake. No nevadi, hlavne ze v tej podprde konecne nieco bude!!!

vlasti

ahoj sakura,takze uz viem budem mat ten vysoky profil,dik za info,len sa bojim vies lebo ja som po jednom6 mes.kojeni ale maly uz ma dva roky aj dva mesiace ze ich nebudem mat take pekne stojate,ale vravel ze mne by neboli dobre gulate,lebo povodne som chcela tie,ale cerven mi odporucil tie anat.350ml.

ninab

babydoll, nevies si to predstavit! ani ja som si nevedela to predstavit, je to fakt hnusne byt v nemocnici o den skor a cakat...ja myslim ze si tu do rana este fest uzijem!a rano...