Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

vlasti mam sa vyborne, dnes som soferovala, islo sa mi super, didi citim ze ich mam ale to je asi vsetko. nic neboli, zajtra idem uz pracovat. takze koniec oddychu. hehe
neviem ci presne tak budu stat aj anatomy lebo ja mam okruhle tak to velmi neviem porovnat. ale uz nedilemuj ked ich mas uz objednane a zaplatene. alebo by sa to dalo este zmenit? hmmm ak nie tak to uz neries jo?

vlasti

miu miu,ja neviem co mam robit ked ja by som chcela aby mi krasne stali aj bez podprdy myslis ze tak budu stat aj anatomicke pod sval 350ml?ja mam taku dilemu a porpi tom ich uz mam objednane aj zaplatene.

vlasti

miu miu,
aha dik za info,ja len som nejak netrpezliva,co?no som si aj myslela ze to bude nejak tak,a ty sa ako mas?ako si na tom?

miu miu

vlasti pride ti odpoved od livy na mail, cakaj, ale nemusi to byt hned. neboj prede ti to.
a nelina sa pomylila malo to byt 395ml.

vlasti

caute baby,no akurat som tie fotky poslalal,cakam na odpoved a pristup,poprosim vas o zhodnotenie,dik,a kde ste vsetky?