Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

fifi
jeeej, uz som ich ocumla:) su super velke ceciky, no teda, dobry rozdiel, bude z teba uplne nova zena :))) su paradna a uz teraz vyzeraju celkom prirodzene, teda, ze vobec nevidno, ze su okruhle. no tak tie ked sa usadia, to bude nadhera, gratulujem, uplne ma ocarili :)))

Livaa

zana
ahoj,len posli fotecky,to ze mas teraz opuch je normalne. Neboj oni odpuchnu a usadia sa, len treba cas,niekomu viac a niekomu menej.

Livaa

vlasti
mne moj dr. vravel ze okruhle pod sval Ti spravia to iste ako anatomicke,akurat za nich zaplatis ovela viac.... nie je pravda ze zenam po porode sa davaju anatomy,ja som po 2r. kojeni a mam okruhle. Nakolko som mala ovisnute NIC,len koza tak mi to vyplnilo vrch.

zanna

Ahoj Livaa,ak si na mna pamatas od marca-aprila,poslala som aj fotecku pred,ale pod menom zana.
uz mam po,len to treba odfotit-aj ked teraz mi pripadaju nepritazlive

zanna

Dufam,lebo ja som mala aj asimetriu,povedal ze ta bude stale,ale menej viditelna.Snazil sa 1 12 hodky asestricky mi tiez vraveli ze su velmi pekne---preto teraz kukam do zrkadla ako mys z prachu.
Vlastne ma ohodnotil asi takto:jeden biedny malicky a druhy aj ovisnuty:-D

miu miu

zanna aj ja som mala rozdielne cicky. treba vydrzat aby sa upne stratil opuch.

vlasti ja som 2 tyzdne po opke a viem ze sa sije vnutorne ako sval napr sa sije vstrebatelnymi stychmi a vonkajsok ako koza vyberatelnymi. ale niekto tu spominal lepenie ran. neviem ktory doktor to robi, zabudla som. a nemyslim si ze je pravidlo ze zenam po porode sa davaju anytomy. je to individualne. to sa neda takto povedat. podla mna si kazdy moze dat ake sa jemu viacej pacia. a hlavne ja som potrebovala vyplnit kostnaty hrudnik tak preto som chcela okruhle, nech je co dat do vystrihu nie? hihihihi

zanna

Caute baby,ja som sa tu uz motkala tak pred pol rokom aby som nabrala nejake tie rady a ...uz som si ich konecne dala spravit.Mam ich tyzden a teraz neviem-to ze su opuchnute viem,ale moze sa stat ze zo zaciatku su rozdielne?Tak ze jeden je okruhlejsi a vacsi?Mam anatomy.Doktor vravel,ze tak za 2-3 mesiace odpuchnu a ustalia sa.

vlasti

no to prave neviem ci sa to da zmenit ale ja este skusim zajtra zavolat červenovi ze co s tym,lebo viem ze zo sikilienky chodia tie objednane silikony dva tri dni pred opkou,a kolko si po opke?tak super,to sa teskam s tebou,mna to caka 1.12,uz sa neviem dockat.nevies ci dr.červen vybera stehy ci sa daju dat aj vstrebatelne,myslis ze to je prvada ze babam po kojeni sa davaju lepsie anatomicke?