Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

vlasti
no ked ich budes mat pod svalom nebude vidiet okraj.... vacsinou baby ktore nemaju ziadne prsia len bradavky,a nemaju natiahnutu kozu tym sa odporucaju anatomy,aby nemali take gule.... ja mam 290ml a ked sa pozries na moje foto pred nemam sice ziadne prsia ale mam vytahanu kozu a su spadnute a po vyzeraju ako anatomy(nazor vacsiny). Vysledne prsia sa odvijajau od povodnych,vsetko zavisi od toho ake mas teraz a ty mas prsia,len hold su spadnute.... to je moj nazor

miu miu

zanna pofot aj ty. som zvedava. inak skusala som otvorit tvoj album pred op ale nejde mi to. hmmm neviem preco....

miu miu

vlasti pri anytomoch na vrchu nic nebude a vsetko ti pojde dole do prsa a to ty nepotrebujes. no a este aj vysoky profil.... to sa mi nezda ako dobry napad.

miu miu

vlasti tak ked som kukla teraz tvoje foto som viac presvedcena o tom ze by ti bodli okkruhle aby si docielila plnsi vrch. spodok prs mas pekne plny ale ten vrch nic moc. ja by som isla na okruhle keby mam tvoje cici. tot moj nazor. ani nepotrebujes nejaky veliky implantat a spravia ti pekne plne prsicka.

vlasti

livaa,no ved to cerven vravel ze okruhle nie,lebo ze tam mi bude na vrchu vidno okraj silikonu a ze mne budu zevraj dobre anatomicke 350ml,vysoky profil a ze budem mat retro podprdu 75d,a ze so svojimmi budem mat stvorky.

Livaa

vlasti
no teraz ich mas vytahane a spadnute,treba Ti ich vyplnit aby sa pozviechali:) a v tvojom pripade nebudu lepsie okruhle?