Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

livaa,no na prvej konzultacii sme sa tak dohodli,dobre,mas pravdu,urcite mu zajtra zavolam,juj nebudem asi teraz ani kvoli tomu spat tak ma to stve,ze som mu nakoniec dala za pravdu,lebo ja som mu hned povedala ze gulate a on mi to hned zamietol a vysvetlil ze preco.

sisaaa

ja by som brala take plne dvojecky, to by mi asi stacilo. U dr. som este nebola, zatial sa len chystam. A anatomami asi docielim najskor prirodzenost ze ?

Livaa

sisaaa
ja mam 290ml a nie su velke,su take ake som mala za mladi,ale brala by som o trosisku vacsie,ale inak som spokojna:)

Livaa

sasaaa
no podla toho ake chces mat vysledne prsia velke. Kazda z nas mame na to iny pohlad a pre kazdu je nieco ine primerane,velke ci male, tazko povedat. Ja osobne v tvojom pripade od 300ml vyssie. Co Ti doporucil dr. a ako to ty vidis? Ak povies jasnu predstavu ake chces verim ze navrhne dobre :)

sisaaa

Livaa
Ahoj Liv, myslim ze sa dos vyznas, takze ak mozem byuzit tvoje skusenosti, aky tym implantatu by si zvolila na mojom mieste ? Hlavne nechcem aby to vyzeralo umelo, ale uplne prirodzene. Dakujem :)

sisaaa

Livaa
Ahoj Liv, myslim ze sa dos vyznes, takze ak mozem byuzit tvoje skusenosti, aky tym implantatu by si zvolila na mojom mieste ? Hlavne nechcem aby to vyzeralo umelo, ale uplne prirodzene. Dakujem :)

Livaa

vlasti
a dr. si stoji za svojim ze anatomy? skus mu zavolat a porozpravat sa s nim,ze co na to povie....ved ide o velke peniaze a najma to aby si bola Ty spokojna....

vlasti

Livaa,no ty mas velmi pekne prsia naozaj,pozrela som,no ja som zufala lebo ja uz mam tie silikony objednane aj zaplatene eurosilikon 101,z firmy sikilienka,co mam teraz robit?
miu miu,
no dik za nazor zacinam si to uz aj ja mysliet,co mam teraz robit?