Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

vlasti,
urcite si dobre urobila a manzel?moj by urcite reagoval tak isto,ze vymyslam.chlapi niekedy nechapu,ze sme v niektorych veciach opatrnejsie a to nehovorim o takejto zmene.oni su vacsinou so sebou spokojnejsi ako my.

nelina

bambina,
urcite sa stalo nieco velmi vazne,ked uz nebude operovat..urcite mas uz aj predoperacne a vsetko zaplatene nie?no verim,ze si nahnevana.je to velmi kratky termin.nic,hlavicku hore a ides....kto ta mal robit?

nelina

petula,
ja som platila presne 99500,-.viem,je to vela,ale davala som si najdrahsie implose.je to uz komplet /samozrejme okrem predoperacnych/.

bambinaxxx

tak ja vam nieco poviem ...ratam dni do soboty-oopka a mudr.mi dokonca v maily oznami...ze opka sa rusi,ze nebude vobec uz operovat z rodinnych dovodov....uplne som v piiiiiiiiip.....vobec neviem ku komu mam teraz ist...poradte mi,ma niekto volne terminy...musim modelaciu,ale len okolo dvorca a tu jezovitova nerobi...tak nic...este trska ma caka,poobede sa objednam na konzultacku...este rozmyslam nad chirmedom a cervenom v bb....napiste mi babiky nieco pozitivne-skusenosti...lebo som fakt na nervy....problemy mudr.pochopim-.ale nie,ze to uplne zrusi...a skratuje...keby mi ju o mesiac odlozil,ok...ale toto...ved posudte same

vlasti

nelina,ahoj,prave som mu poslala email aj s mojimi fotkami,tak som teda zvedava,muz ten sas tu rozculuje ze vymyslam ako vzdy ale radsej vsak je to investicia,a este aj suvisi s mojim tellom,tak co.

nelina

zanna,
ja som mala tiez prave prsko o trosku mensie,tiez mam pocit,ze este aj je,ked sa pozriem na seba zvrchu,ked kuknem do zrkadla,ani sa mi nezda.musi to fakt sadnut.ja som presne dnes druhy tyzden po,zajtra idem na kontrolu a vyber stehov a potom sa pokusim poslat foto.

nelina

vlasti,
precitala som si viacero nazorov a verim ze mas teraz o com rozmyslat.sice som nevidela tvoje foto,ale podla opisu ak mas skutocne spodnu str.plnu a kozu vytiahnutu a potrebujes viac vyplnit vrch,iste by som sa este porozpravala s Cervenom.ja mam anatomy,vrch je vyplneny mierne,je to taky prirodzeny prechod,ale ja som mala v podstate prska pekne,slabsie becka,kozu som nemala vytahanu.takze urcite zavolaj a povedz mu,ze nie si celkom presvedcena o tom,ci anatomy.naozaj,su to tvoje prska a ty musis byt spokojna.

babydoll

vlasti,
no dobre ze si poslala foto, aspon poznas viacero nazorov, hoci teraz asi mas nad cim uvazovat. Ja si myslim, ze sa to este da v pohode u dr. zmenit, treba mu zavolat. Ja by som asi isla radsej osobne, aby sa na mna este raz pozrel a vysvetlil ktore by u teba ako vyzerali. Predsa to lekari vedia inak zdovodnit ako my, no nie?

Fifi,
to cumim teda, parada. Na mna trosku moc, kedze nemam nic, no ty si zaklad tam mala pekny, bolo mi jasne a aj si pisala, ze chces velke, tak ti gratulujem, su supris. A mas tam aj opuch? Lebo ja ho nevidim, mne pridu ze by mali aj takto zostat(teda neodpuchnut a nezmenit sa)

sisaaa

livaa
prave pozeram na tvoje fotky, mas nadherne spravene prsia, su to teraz trojecky ? A vyzeraju uplne prirodzene, je tam vlozeny anatom ?