Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maybbee

vlasti

no ja som ešte kúsok od zvolena:)
a dá mi 280 no ešte teraz váham či nebudú príliš malé......a
tebe??

nelina

ninab,
misy sa davaju bezne,nebudu na zaciatku riskovat ze odpadnes.moja spolubyvajuca chcela curat,doniesli jej misu,chytila taky blok,ze sa vobec nevycurala a isla az nad ranom spolu so mnou a sestrickou,zobrali sme to s humorom a smiali sme sa na tom.takze je to normalne.ja som pri opke mohla mat nohavicky.rano uz pojdes po svojich.nebojkaj.

Livaa

ninab
blahozelam,skore zotavenie a co najmenej bolesti a ziadne trable,drz sa neboj kazdym dnom Ti bude lepsie a lepsie:)

sweetlemon

ninab
ahojky,
no vitaj medzi prsaticami, a neboj, prve dni nejak prezijes a potom to uz bude stale lepsie ako to tu kazdy spomina a naozaj aj zaziva. o tyzden uz budes na tom ooooooovela lepsie. tak sa pekne drzkaj a to, ze sa o teba staraju je v pohode, oni su na to zvyknuti. viem, ze to je trapne, mne tiez po op natahovali nohavicky. ale moze ti to byt jedno, oni to tiez beru normalne :) tak nestresuj, hlavne mysli na to, aka budes kocka a s lepsou naladou sa budu rychlejsie hojit aj ciciky :)

nelina

ninka,
tak gratulujem.no vidis uz mas po.priznam sa,mne tiez na druhy den este nebolo nejak super,hlavne podvecer,takze dobre si spravila,ze si si priplatila noc naviac.ja som tiez nebola este schopna presunu domov.uvidis,zajtra uz bude zas lepsie.drzkaj sa.

ninab

caute kocice, hlasi sa nina z martina,
no ja mam druhy den po a citim sa akoby ma vlak presiel..vcera som mala fakt neuveritelne bolesti..ja som zazila zapal mocovych ciest, pluc, priedusiek, PMS-najsilnejsi o akom sa hovori..ale toto?fakt ze sila.
niektore pisete, ze den po opke ste sli so sestrickou na wc, mne este dnes rano davali tu misu a aj stahovali a natahovali gatky-trapaaas, nikdy som sa tak dehonestujuco necitila...
...inak mam tie 250 ml s vysokym prfilom a prsicka maximalne vylnene a vypnute...operoval ma dr.homola a dr.kornanova v mart. fak. nemocnci a cela ma to vyslo: 10500sk opka, 5000sk narkoza, 1800x3 (doplacam si den navyse, cize dokory tri, lebo na cestu domou sa necitim-tu snezi totiz) a mentor implose s podprdou 48000sk.
prska som si vydela len zhora a vyzeraju este strasne umelo, tak boh ich opatruj nech somv lete na ne pysna..
som hrozne unavena tak dievcence budem aj koncit, idem pospat a drzte sa!
papa

vlasti

nelina,no veru veru,mas ty pravdu,stale cakam na jeho odpoved ale zatial nic asi najblizsie bude citat maily cez prestavku,dam potom vediet.

nelina

bambina,
mna operoval Trska,som maximalne spokojna.no neviem,ci opku v decembri stihnes,jedine ze by niekto odriekol,alebo by si si priplatila prednostny termin,myslim ze je to mozne.ja som mala opku jeden a pol mesiaca od konzultacie a to ti vlastne musi napasovat termin kvoli menstruacii.ak ides k trskovi na konzultaciu-vrele ho odporucam,samozrejme aj Cerven je dobry,ale ak nahanas cas,tak urcite nemusis ist na viac konzultacii a hned si s nim dohodni termin.inak je velmi ustretovy. u Cervena by si to mala urcite lacnejsie,ale co sa tyka terminu,viem ze aj on ma toho strasne vela.je to samozrejme na tebe ako sa rozhodnes.

bambinaxxx

nelina....mudr.Caban lucenec--opka v prahe...nevadi,hladam dalej...paci sa mi trska.,hladam niekoho kto robi modelaciu okolo dvorca..ja tcko nechcem ani single scare...vies o niekom