Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

baby ja neviem, kde mam prah bolesti, ale ked som skoro plakala sestricke, nech ma nadopuje nejakym analgetikom, tak povedala, ze este miligram mi da a zlyha mi srdce...fakt som taku bolest necakala, skusala som sa aj vcera vecer postavit,ale ked som zacitila tu bolest, odpadla som, nastastie pri mne bola sestricka aj frajer a zachytili ma tak som zletela na postel.tak som tu radsej este dnes ostala, mali ste pravdu je to lepsie o trosicka iba a to mi akurat dokvapkala infuzka s ukludnovakmi. babky poradte co si mam take fest silne kupit domov na bolest? teraz pred chvilou ma zacala uz aj ruka strasne boliet-ta zila napichnuta, tak som si to dala vytiahnut a este by ma zaujimalo ako vas uspavali, lebo mne maskou podavali len kyslik a potom mi povedala anesteziologicka, ze mi pusti nieco do zily a normalne som citila ako sa mi to vlieva do tela, hrozne mi zacali trpnut ruka a tvar...
a vam dali nejaky rajsky?

atram

vlasti aj ja mam eurosilikon 101 anatom, mala som tiez povisnute, ale este aj asymetriu, ktoru mam riesenu cez dvorec, no ja mam len 250ml

ninka - gratulujem k novym prskam, dufam ze to budu tie vytuzene-vysnene, a prajem rychle zotavenie, som v soku, ako to na tvoj ogranizmus zle vplyva, ja som to proti tebe mala ako prechadzku ruzovou zahradou, tesim sa na foto

vlasti

maybbee,
no mned este neviem,prave o s nim este konzultujem on mi chcel dat anatomicke 350ml,ale ja rozmyslam bud nad gulatymi aspon 380ml alebo anatomickymi,a kolko ta to vyjde?a ty tam kedy mas prist?no podla toho ci mas teraz ty svoje prsa alebo si po kojeni a mas nic a padnute.
ninab,
gratulujem aj ja,rychle zotavenie ti prajem,mysli na pekne veci.
Livaa,
ahoj,konzultovala som to dnes s dr.cez maily a fotky,a on mi napisal ze moje prsia nie su tie najstastnejsie pre implantaty,lebo ze mam lavu bradavku s dvorcom nizsie a ze nemas az take padnute tie prsia a ze on nie je proti gulatym ale jeho nazor je ze anatomicke s vyssim profilom eurosilikon 101 mi vyplnia aj ten vrch natiahnu a vyzdvihnu ten lavy dvorec,ty koky a ja som este chcela aspon 375ml az 380ml,a on ze 350ml je slusna velkost,to je ina haluz s tymi bradavkami a dvorcami to som si nikdy nevsimla.takze si to mam rozmysliet,ja neviem fakt.....

zanna

Tak caute,uz som spat,vcera som zalahla uz o 8 vecer.
nina,aj ja som bola v Martine a tiez ma op. dr. Homola.Vsetci tam vraveli ze je v tom dobry,este aj anesteziolog.
Zachvilu poslem foto,dufam ze sa podari,Livaa priprav sa

miu miu

ninabb tak to ma mrzi ze mas taketo stavy. to ja som bola uplne ok. nechapem..... u mna sa ani misa nekonala, normalka som isla sama na wc. ale to je vsetko o tom ze sme kazda ina a kazda to inak zvlada. drz sa. zajtra bude lepsie. neboj ....... papa