Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

inak mam pocit ze tu v martine davaju tie 250-ky celkom rady, ci to si si sama navrhla taku velkost? ja som sa este pondelok v noci modlila pre tie 295ml ale lekari mi vysvetlili, ze ich skusali a vobec tie okraje nemali prirodzeny prechod...tu im ide asi fest o prirodzenost...viete co? ja poviem asi v ziline ze som brala tabletky ako judyniova teraz som bola v zrkadle a asi by som este nemala nakukat, co? ale keby tie cicky neboli tak vysoko, tak fakt su ako prave...!!:)

Livaa

ninab
kazda sme nejaka,hlavne nech budes spokojna :)ja viem ze to tlaci musis vydrzat,ale ked odpuchnu a usadia sa bude to ok,este si cerstvo po....chce to len cas

atram

ninka - tiez mam vysoky, pozerala som vyrobcu, vraj HIGH PROFILE, uz som spominala, ja som 1,5 hodiny po opke zliezla s pomocou z operacneho stola a isla domov, a to ma na klinike cakali este strme tocite schody a v pohode, takze fakt vidno ako to u kazdeho prebieha uplne inak, ja som doma jedla ibalgin 400, lebo vlastne uz prvu noc som bola doma bez oblbovakov na klinike, tiez mi dali pred narkozou cosi do zili a boli to uz len sekundy co si pamatam...

ninab

livi, mna tiez do zily a zle mi ani nejak z toho nebolo, som aj celkom naucena spat na chrbte, ale kombinovat to z bokmi a to teraz neprichadza do uvahy...skor sa doktor vyjadril, ze mi je zle z bolesti..je toto mozne, ze by som bola fakt taky slabucky clovek?no nevadi priznavam teda. vies, co ma najviac stve? ze ta podprda ma hrozne tlaci na bokoch, vies, na rebrach v urovni prs tak po bokoch, cislo ma 75C a zdaju sa mi hrooozne opuchnute, ja by som sj povedala, ze ked odpuchnu budem nadavat, ze su male, ale lekarka ma napriek faktu, ze som nemala ziadne dreny presviedca ze moc teda neodpuchnu, neviem co si mam myslet a nepaci sa mi ani to ako su hore!ja dufaam, ze klesnu...

Livaa

ninab
no moja musis to nejako zbvladnut a drzat sa,kazda to prezivame inak. Mna uspali nie plynom ale mi nieco pichli do zily a uz som spala,bola to rychlovka. U mna bola najhorsia noc po opke,bolesti a aj mi bolo zle z narkozy,ale rano som sama vstala a pred obedom ma pustili dom. Horsie som znasala bolesti chrvata,lebo sa nevies polohovat,furt len na chrbte a este ked sa mas posadit z lahu do sedu,ten tlak na prsiach,fuuu,to bolo. Ale kazdym dnom mi bolo lepsie. Ked som len lezala o to horsie som sa citila,tak som sa prechadzala a sedela,trosku polezala a tak dookola. Aj v noci som sa prechadzala lebo ma bolel chrbat,som nevladala lezat. DRZ SAAA :)