Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zanna

Cau Vlasti,ano kojila som,aj ked len 1 a pol mesiaca.Dostala som totiz infekciu a musela som prestat-preto som aj mala lavy prs opadnuty

ninab

baby a lekarka mi ti tvrdi, ze ked mam tu fixacnu retro 75C tak aj moja buduca velkost realna bude 75C...mze byt?tie co mate po op aka skusenost?

zanna

No,idem sa najest,Ninab,ak som spravne pochopila,si den po?
Ja som nakukala na 3 den a tiez boli pekne,na vrchu opuchnute a rovnake.
Len teraz nejak nepravidelne odpuchaju.

ninab

teda zana a za co ta ta sestricka hresila? na mna zas pan homola zazeral dost neprivetivo a pocas toho ako ma taku oooopitu z tej naladovky kreslili a ja som im tam padala do stram sa ma pytal ako si to predstvujem z kojenim, ked som vyslovila tuzbu o mini stvorkach, lebo som chcela tie 295ml...
ale sympos veeeeeeeeliky...
ej ved aj mne bolo hrozne zle to mi robi najvacsi problem ta zmena polohy, ked dlhsie stojim tak pri lihani mam obrovske bolesti a naopak ked lezim zasa vstavam s placom...

zanna

Ninab,
minuly utorok a mam eurosilicone 250,aj mne islo hlavne o prirodzenost a vacsie som ani nechcela-skor mensie,tych 200 ml.Ale povedal,ze sa mi tam v pohode zmesti tych 250 a ani neuvazoval o inych.Najprv som chcela Mcghany,ale povedal ze medzi nimi je rozdiel len v cene,nejake mi ukazal podla merani a bolo...Ani som si nevsimla aky profil
Livaa,
dik a ani nehovor,najradsej by som bola,keby to uz bolo vsetko odpuchnute a sadnute,nech viem uz konecny vysledok.

vlasti

livaa,ahoj,nie nebola som u nikoho ineho,lebo ja som chcela ist len do BB,lebo dalej sa mi nechce cestovat a zevraj cerven je dost dobry,no uvidime,este som mu napisala ze ak suhlasi s tym ze anatomy mi vyplnia ten vrch tak ako gulate ze suhlasim s nim.

nelina

ninab,citam,ze to fakt znasas zle.nebojkaj,to prejde.ja som sa po opke citila presne ako Livaa.tlak na prsiachje uz minimalny,skor ma mierne stipe jazva na lavom prsku a ked si sadnem a opriem sa,citim pod nim take pichanie.chrbat si citim este stale.to bolo fakt najhorsie aj pre mna. ninka,ak ti mozem poradit,daj si predpisat na doma TRALGIT 150 mg s 12 hod.postupnym uvolnovanim,ja som ho uzivala na noc a spinkala som ako babatko a cez den som si dala ked uz ma fest bolel chrbat-ibalgin.TraLGIT mi dala kamoska lekarnicka ale je to len na predpis.je to fakt super od bolesti.

Livaa

vlasti
no ja nie som dr.,hold to bol moj nazor. A bola si na konzultacii este u niekoho ineho? Aby si pocula aj iny nazor a tak by si sa rozhodla. Doktor by mal vediet co robi a dobre poradit,tak drzim palce nech sa rozhodnes spravne,drzim palce:)

zanna

Ninab,
aj ja som sa citila dost zle,ked som sa prebrala,ako by mi kon na hrudi sedel.A to som poziadala spolubyvajucu aby mi pomohla posadit sa---no neprajem nikomu,citila som velku bolest a nemohla som dychat.Prisla sestricka a dost ma vyhresila.Potom som sa ale uz na druhy den musela postavit.Mne to robilo problem 5 minut a potom ako tak v pohode.Este v ten den som isla domov a dala som si kupit ibalgin 600.A aj flektor rapid je vynikajuci,ale je na predpis.
Neboj,kazdym dnom je lepsie,ja po 3 dnoch som papala len 3 tab. a dnes,8 den po som zatil bez.