Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

zana, nehnevaj sa zlato, ale kym som si vytiahla laptop, ma aj prepustili, asi si v obraze ako to tu chodi- rano ta pozru napisu spravu, potom dalsi pacienti a potom zas operuju...
inak dr.homola ma upozornoval na to, ze tie modriny tam budu a aj na to, ze pri kychnuti, zivnuti, zakaslani a neviem com este budem stale pocitovat tlak akoby chceli ist hore...pytala som sa aj na spanie naboku, ale on sa vyjadril tak, ze kym si nevytvoia tu svoju kapsu a svoje stale miesto, ze by to neodporucal kvoli asymetrii...
oni pravdepodobne povedia pri kontrole, ci uz je to ok a ja sa ich na to stale pytat budem, bo ja sice spanie na chrbte ako-tak zvladam, ale stale ma to taha na bok...
miu, ja som asi fakt divny pacient dnes mi je uz lepsie, ale asi tak zrovnatelne ako vam bolo v den operacie.
a ten novalgin-tak to teda nechapem! pri zapale mocovych ciest mi pisali silnejsie preparaty, len finta je v tom, ze posobia len v tej podbrusnej oblasti, ale uznali-vtedy, ze ibalgin by nepomohol...fakt mi boli ochotni davat aj lieky na spanie, napr. ten diazepam. a ten som si tym padom pytala radsej ako to "nic" (ibalgin ci co)
a co sa tyka tej bolesti, tak ja som sa pripravovlala na tu "tazsiu" svalovicu, tak asi preto a aj na zimnicu a tu som ku podivu nemala, ja som bola taka sfetovana, ze si nepamatam z toho dna skoro vobec nic, neviem ako na mna dali tu retro, iba som sa zobudila asi na obed v mojej izbe.. na posteli ani neviem ako ma z tej operacky dostali vlastne.

miu miu

nelina tak nech sa uz konecne osprsis.
a po kolkych dnoch ti idu vyberat stehy? mne az po troch tyzdnoch. he
ale sprchovat sa mozem v poho uz po tyzdni.
Inak uz som v praci a zvladam to v poho, aj soferovanie. takze si gratulujem ze je to dobreeee

miu miu

nina tak to ma prekvapujes ze to takto zle znasas a ze ta to az takto boli. tak u mna to prebiehalo o dost lahsie ako u teba. mna uspavali tiez len do zily a na hubu mi nic nedali. a po prebrati mi nic nebolo len zima. inak aj ja som citila bolest ale zase na odpadnutie to nebolo. ja nechapem preco to jednu bolimenej a inu viac. hmmmm...a aj wc som zvladla uz v den opky. aj cestu v aute aj vlastne vsetko. ved ja som sa na druhy den po opke posadila aj lahla sama. inak do infuzky dali aj mne len novalgin. tiez som nadavala ze to je ako by mi nic nedali. aj ja som si predstavila ze ma budu brat ako pooperacny stav a daju mi morfium alebo daco silnejsie ako novalgin. ved to sa dava na bolest hlavy do riti. no ale ked som uz bola doma tak uz nic som nepotrebovala len vecer som si dala ibalgin pre istotu aby sa mi lepsie spalo. po tyzdnei som bola schopna lezat a spat aj na boku. a spim tak aj teraz.
Neboj, mozno prave preto ze teraz je to zle sa to mozno tebe lepsie a rychlejsie zahoji. a za toto co si si vytrpela budes urcite spokojna.

nelina

zanna,
ja so dva tyzdne po a stale este nespim uplne na rovnom.,nerobi mito dobre.
no ja idem dnes na pol piatu na kontrolu do Blavy a na vyber stehov.vcera vecer ked som si dala dole tie lepiace "fixacne"naplaste-jááj,keby som mala chlpatu hrud a prsia,tak som komplet oskalpovana.ale ked som to dala dole,baby tie prska su fakt pekne,konecne som ich videla v plnej krase.ked su take oblepene,vobec to tak neukaze.som zvedava co mi dnes povie lekar a dufam,ze vecer kóóónecne po dvoch tyzdnoch absolvujem tuzobne ocakavanu kompletnu sprchu.

vlasti

zanna,
aha,takze sa vobec nemozem namahat po opke iba lezat s pomocou v polosede?mna to caka 1.12,kolko ta vysla opka,ty mas eurosilikony?

zanna

Ninab,vsimla som si ju az na fotke.Ta sestricka ma sprdla,lebo som sa posadila sama apotom ani hore ani dole.A pan Homola je naozaj simpos,pozdrav ho ak s nim budes od tej zo zahranicia.MOhla by si sa ho aj opytat,ci je normalne,ze mi odpuchaju tak nepravidelne,jeden je vyssi a vacsi.
Ozaj,ja spim este stale v polosede adviham sa tak,ze sa chytim za stehna a vytiahnem sa sama.

ninab

inak zana, vsimla som si tie modriny na tvojich bokoch a presne tie tam budem mat aj ja, lebo tam ma ta fixacka najviac tlaci, toto miesto priserne boli...