zana, nehnevaj sa zlato, ale kym som si vytiahla laptop, ma aj prepustili, asi si v obraze ako to tu chodi- rano ta pozru napisu spravu, potom dalsi pacienti a potom zas operuju...
inak dr.homola ma upozornoval na to, ze tie modriny tam budu a aj na to, ze pri kychnuti, zivnuti, zakaslani a neviem com este budem stale pocitovat tlak akoby chceli ist hore...pytala som sa aj na spanie naboku, ale on sa vyjadril tak, ze kym si nevytvoia tu svoju kapsu a svoje stale miesto, ze by to neodporucal kvoli asymetrii...
oni pravdepodobne povedia pri kontrole, ci uz je to ok a ja sa ich na to stale pytat budem, bo ja sice spanie na chrbte ako-tak zvladam, ale stale ma to taha na bok...
miu, ja som asi fakt divny pacient dnes mi je uz lepsie, ale asi tak zrovnatelne ako vam bolo v den operacie.
a ten novalgin-tak to teda nechapem! pri zapale mocovych ciest mi pisali silnejsie preparaty, len finta je v tom, ze posobia len v tej podbrusnej oblasti, ale uznali-vtedy, ze ibalgin by nepomohol...fakt mi boli ochotni davat aj lieky na spanie, napr. ten diazepam. a ten som si tym padom pytala radsej ako to "nic" (ibalgin ci co)
a co sa tyka tej bolesti, tak ja som sa pripravovlala na tu "tazsiu" svalovicu, tak asi preto a aj na zimnicu a tu som ku podivu nemala, ja som bola taka sfetovana, ze si nepamatam z toho dna skoro vobec nic, neviem ako na mna dali tu retro, iba som sa zobudila asi na obed v mojej izbe.. na posteli ani neviem ako ma z tej operacky dostali vlastne.