Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

meggi

Ahoj baby,som tu nova,no čitam vas už dlhšie.Ja som pred op,idem v januari do BB k Cervenovi.Niekedy mi vaše nazory pomožu,inokedy ma celu zneistia,tak budeem čitťat dalej a všetky po pište podrobne aby ste nam pred dodali odvahy.diky

nelina

este k foteckam,fotila som sa sama,takze nie su az take super.ked dostanem pristup,tesim sa ako si omrknem aj ti vase.

nelina

ninab,
urcite foto poslem,dufam ze sa mi to podari,zajtra sa konecne o to pokusim.
uz si doma?to ta skoro rano prepustili.ja som sa prave merala cez prsia a od opky mam cez obvod o 3 cm menej a pod prsiami o dva.neviem,ale take dve kilecka som aj schudla.dufam ze prska uz zostanu v tejto velkosti a nebudu uz mat z coho odpuchnut.nakoniec som rada,ze som si nepresadila este mensiu velkost,ale ze som to nechala na doktora.je to fakt pravda,ze ked vam povedia velkost na konzultacii,vacsinou je tam neistota.v mojom pripade som sa bala ze budu strasne velke.mne 395-ky urobili pekne cecka.

ninab

nelina presne moj problem opisujes mam stale pocit ze mi ich nijako nezvacsili, su iba take male stlacene a oblepene ani v obtiahnutom triku som sa este nevidela, no neviem ci mam cakat od tych 250-tiek zazraky, ale doktorka tvrdila, ze co som chcela mam- trojky, tak uvidime ked poslem foto, ci mi to schvalite...vobec si ich neuzivam este!

nelina

miu miu,
ja idem na kontrolu po dvoch tyzdnoch.uf,dufam,ze tie stehy mi dnes vyberie,ked hovoris,ze tebe po 3 tyzdnoch.ved bezne sa vyberaju tak na 10-ty den.ja som tiez soferovala po tyzdni,je pravda,ze mam automat,takze je to lahsie.akurat mam problem,ked cuvam otocit sa dozadu.este ze mam senzory a aspon sa lepsie naucim pouzivat bocne zrkadla.uvidim ci to bude menej obmedzujuce,ked som si dala dole tie naplaste.priznavam,ze az taka ulava,dost tie prsa obmedzovali.inak,az teraz si zacinam prska uzivat,pokial som ich nevidela cele,stale som si nebola celkom ista,ci budu take,ako som si ich predstavovala.ja sa chystam do prace niekedy vo februari,mala chodi do skolky,takze este si to uzivam.