Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nufik

ahoj livaa!dakujem za heslicko!vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau tvoje prsicka su fakt krasne!!!!kde a kto a kolko ta to zlatko stalo?videla si moje fotky,myslis ze sa im podari spravit nieco take ako mas ty?

vlasti

fifi bb,pozeram ze ty mas 401,tie ti odporucil dr.alebo si sama take chcela,nebala si sa ze sa nezmestia,lebo moj dr.vravi ze je to individualne ze nemusia sa zmestit ale ja si myslim ze ich mam dost natiahnute ze v pohode vojdu.co ty na to?

vlasti

no kocky,livaa a spol.,takze nakoniec som sa s červenom dohodla aj ked nie je az taky nadseny ze budem mat 400ml anatomicke,mala som mat 350,dufam ze som urobila dobre co poviete?lebo mne sa uz nechce ist druhy krat na opku tak ked uz tak poriadne.

fifiBB

ninka
ešte som ti chcela..že ja nemám zas najmenšie cici podla mna a podprdu mám len 75B,ale myslím že sú vačšie ako dvojky..čo myslíte baby,mne sa v skutočnosti zdajú vačšie ako su na foto..

fifiBB

ahojte dievčatká:)))

ninka
gratulujem,čitala som že si sa necítila moc dobre,no dúfam že den za dnom bude lepšie,teškaj sa,držkaj sa.

miu miu
dakujem ti aj mne sa lubia neviem sa vyobzerat..ako?ja už ani neviem že som bola na opke,denne si jazvy porieram repíkom,zatial krémikom ešte nemasírujem:)

swetlemon
dakujem,teškám sa ,doktor vravel že mám alebo mala som vela kože,preto ich nemám také vyrysované..som max.spokojná:))a už mi začínajú aj maknút.super:)

nelka
no chcela by som vidiet tvoje,ako sa držkáš,dúfam že oki všetko,je super že radíte dalším dievčatám v poradovníku,ved ja sa ozvem len tu mám teraz vela toho..no a už si aj v galerke či??

papapapapapapapapapapapapapapapapapapapa