Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

fifi bb,no ja som tiez cvicila ale nie az tak dlho ako ty,a ja nebudem mat okruhle ale anatomicke a to bude prirodzenejsi tvar ci nie?

miu miu

vlasti myslim ze vracala po narkoze len KlaudiaKE, ale uz sem nepise. Myslim ze uz nikto z nas nevracal. Sex? to este neviem. este som nesexovala od opky. ale ked vyskusam tak napisem ze ako mi to islo. he he

vlasti

fifi bb,
no uz som kkukla,xi,no mne sa prave take vleke pacia,ja som taky typ a toho nazoru ze ked uz tak raz a poriadne.hi

fifiBB

vlasti
videla som tvoje foto a ty si presne typ ako montrela,pozri v galerke,podla mna ti 400možu spravit aj patky,chceš také velké??
no kojila som ale aj 10rokov som dvíhala činky a drela v posilke aby mali aspon aký taký tvar a konečne prišlo vykúpenie z cvičenia už nemusím..xixi už ich budem mat stále neschudnem ich ,ani nevybehám,kráása..

vlasti

fifi bb,
tak moja klobuk dole ak si ty kojila,tak si potom ta najstastnejsia ze na ze mas take prsia,ja som chcela tiez gulate ale dr.mi ich neodporuca,tiez som kojila,ved pozri foot,no hruza
miu miu
no dik,nech uz mam po tom,aj ste niektora po narkoze zvracala,leboo ja som ju mala dva krat v zivote a vzdy som zvracala.a ako je to so sexom baby,asi nic moc prvy mesiac co?xi

fifiBB

miu
xixi no tak do takej vačšej ruky..inak mám ich padnuté preto ,bo som po porode,myslím pred tým som mala pevnú pokožku ako ty,pri kojení sa mi vytahala,aj ked to na tých foto pred opkou nevidno,mala som ich brutalne makke po kojení ako huspenina..

miu miu

vlasti nervozne sme boli pred opkom asi vsetky. taky zvlastny pocit v bruchu. uz by som nechcela ten pocit zazit a hlavne tie otazky co sa mi tocili v hlave. strach.

miu miu

fifi do ruky??? som sa pobavila.... to musi byt dobra laba. he he he
ale mas ich krasne padnute, usadene, na to ze si dva tyzdne po.
to mne zatial stoja na mieste. hi hi

vlasti

aha,no tak to mas super,no budem musiet aj ja tomu mojmu cervenovi napisat ze nech si tam radsej zoberie aj tie 350 ak by mi tam tie 400ml nemohol napchat,xi,chudak ten sa uz zo mna zblazni za tieto posledne dni,ale cim viac sa blizi opka tym som nervoznejsia.

fifiBB

vlasti
doktor mi určil podla mier 365ml ale ja som chcela vačšie,pri opke mal 365ml385mla 410ml,boli sme dopredu dohodnutý že si prinesie tieto velkosti.pred opkou som mu povedala že nech dá maximum čo sa mi mestí,ale nie aby vyzerali vulgarne,tak aby sa aj jemu na mne páčili..xixi
som štastná že som nedala menj,bo ani teraz sa mi nezdá že mám velké,také do ruky..xixi