Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maybbee

Vlasti
no ja ešte nie som po kojení a moje prsia sú také menšie ale celkom pekný tvar majú tak hádam budú aj tieto pekné...Ja som celá krpatá tak aby som zas nemala dve bejzbalky na hrudi:))) o 8.OO tam mám byt...sa vidíme asi teda:))

zanna

Ninab,
to neva,skusim mu zajtra brnknut a ak ma nejaku adresu,taj mu tam tie fotky poslem,nech posudi.
Babeny,inak aj ja uz viac menej fungujem,umyvam riady,...uz som aj soferovala automat 3 dni po.
A dnes som sa docitala na nejakej stranke ,ze po augmentacii by sa aj lahsie veci v domacnosti((napr. vysavanie))mali zacat robit tak po 3 tyzdnoch.
Ze vraj to moze sposobit posun implosa .
Preto sa teraz obavam,na prerobku sa mi teda naozaj nechce :-(((((

bambinaxxx

ozaj a ak mate okruhle s akymi firmami ste spokojne....ake ma jezovitova a fabry..bol tam niekto na modelacii aj implos?

bambinaxxx

baby poradite mi..je treba dreny?? tie ktore ste ich nemali..tak ste nemali neskôr problemy?? jezovitova ich nedava,fabry ano,,,,,,poradte mi...ja chcem ist ku jezovitovej...ale bojim sa,az sa mi ta tekutina nenahromadi tam....

vlasti

no a mam si ju ist kupit teraz lebo po opke sa asi nebude dat co?a ake cislo?ty koky....ja uz sa neviem dockat,ja doma teraz nemam ziadnu taku podprdu.ked som mala mat 75d,tak co nasleduje potom ake cislo?

miu miu

vlasti asi po styroch tyzdnoch budes moct cez den nosit sportovu bez kostic. a na noc ti asi povedia ze este treba retro.

vlasti

fifi bb,no ved ale ja budem mat anatomy eurosilikon 101 a dr mi vravel ze tie natiahnu a vyplnia padnuty vrch tiez a ze na okruhle nie som vhodny typ,a ze mam padnutu lavu bradavku s dvorcom a tu mi ten anatom pozdvihne.no myslim ze ten partner sa najde coskoro.

vlasti

miu miu,ked pozeram niektore baby neviem po akej dobe nosia sprtove podprdy,mam si ju kupit teraz pred opkou,ci vobec,kedy mozes nosit uz normalnu podprdu?

fifiBB

vlasti
anatomy su prirodzenejšie ale ja som chcela vyplnit aj vrch,bo som tam mala len rebrá,doktor povedal že som vhodná na oba typy.tak som chcela okruhlé..sex?no neviem nemám partnera..zatial..:-)

vlasti

miu miu,no super,tento krat by som nemusela ani ja,ja som zvracala este aj pri porode,nie je to nic prijemne ti teda poviem.a ten sex no dobre,daj vediet,lebo moj muz by to najradsej mal kazdy den dva krat xi xi