Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

vlasti
no to neviem ale viem že aj iný plasici to takto robia uplne bežne..inak ked si znechutená z doktora to nieje dobre,mysli na to že ti chce len a len dobre..ja som bola s trškovím prístupom max.spokojná,úplne unesená,takmer zamilovaná..xixi ale to nie!!he he.

Livaa

vlasti
snad to bude dobre,neboj. On sam uvidi na sale kolko ml Ti tam da aby to vyzeralo dobre,nie? To budes mat riadne cecky :)

Livaa

nufik
dik,bola som v Chirmede v KE,mam 290ml okruhle,pod sval. Ja som cchela co najprirodzenejsie a mensie. Ty mas svoje vacsie. Vsetko sa odvija od tvojich povodnych prs. Ked povies co cches on Ti navrhne ml.

vlasti

fifi bb,
no ved som mu to navrhla ale on ma zamietol ze silikony su sterilne,no chapes to,to je uz len ochota,ved ja mu doverujem ale ta jeho prirodzenost mi ide na nervy som z toho znechutena,no a ini to potom akoze robia s tymi implosmi.

fifiBB

bambina
ja som dreny mala a takmer žiadný opuch a bolest taká stredná v pohode..tie kočky čo nemali dreny,neviem...mne tam natiekla 200ml odpadovej krvi,ked ich nemáš musí sa ti to vstrebat postupne do organizmu a možno je tam nejaký vačší opuch,myslím si..spýtaj sa miu tá asi nemala dreny,sa mi zdá..

fifiBB

vlasti
no nebud smutná,ty máš teda hojný základ,ja som nemala nič a mám také troječky,teda aspon si myslím,ty toho tam máš oproti mne fúú fakt dost..doveruj doktorom a nedalo sa dohodnút že sa rozhodne pre imploš až pri opke,trabars že by si zobral aj 350aj 410 na opku a potom by ti dal podla zváženia..mne to takto trška spravil a moc dobrá metoda,skús sa ho spýtat,však prsenka si dávama robit lenn raz v živote,no aspon dúfam:))

vlasti

maybe,no tak teda sa asi fakt vidime,a kolko to teba vyjde?a na druhy den na obed ides tiez domov?a kolko mas rokov ak to nie je tajne ,hi ja sa uz neviem dockat.
fifbb,je mi na nervy ,nakoniec to cerven zrusil ze pri mojej vahe a vyske 170cm,55kg su anatomy 400ml,obrovske implose,som nestastna,takze sa budem musiet uspokojit s 350ml,ale hadam budu pekne a velke,slubil mi stvorocky.hi