Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

caute kocice,
tak dnes sa citim neuveritelne dobre, len abz som to nezariekla...staci ibalgin 400 a inak viete ci mi dali este? dali mi douzivat medoclav (antibioltikum) to este z nemocnice a potom mi predpisali ze si mam vyuzivat augmentin 625, co z vlastnej skusenosti viem, ze je dost silne antibiotikum, vsetko v tele rozsere (sorry za vyraz)-zapcha, vag. soor a je z neho obcas (ako kto, ja som citliva) taka krupicova koza. dalej mi dali aescin, pocul to tu niekto? je to ze vraj fatalita na opuchy a dost vela mi ho dali (3x2), inak zvazovala som aj ten wobenzym ale na opuchy uz nieco mam tak ked douzivam potom...
...baby ak toto niekomu nenapisali zabezpecte sa wobenzymom urcite, je to rozrazac opuchov a modrin...fakt

preto pisem ako sa neuveritelne dobre citim, nieze by som mohla robit mlynske kolesa, ale teda s tym prvym dnao sa to vooooooooobec nada porovnat...
...prsia ma trochu tak tahaju a tlacia zaroven, ked kycham alebo kaslem idu mi vyletiet hore, obcas pichnutie alebo reznutie ale inak faaakt v pohode. aj tak este vacsinu dna prespim.

miu miu

bambina ja som nemala dreny a nemam teda pocit ze by boli viac opuchnute ako u inych. teda porovnavala som na fotkach. aj tie co mali dreny mali veliky opuch. ja v tomto ohlade rozdiel nevidim. niekto dava a niekto nie a ked si zoberies najdrahsi chirurg v BA a velmi unavany Minarovjech tiez nedava. to je proste na lekarovi co viac preferuje. Ked to robia kazdy den a po tolkych rokoch a nebolo by to dobre a pacientky by sa stazovali tak by lekar urcite zmenil nazor a zacal by dreny davat. nemyslis?

miu miu

lela nestresuj, jasne ze ti odpuchnu, budes natierat heparoidom a pojde to dole. a ked sadnu budes unesena. no ja by som zvladla na sebe aj vacsie. v poho.

Lela1

ahojte baby co ste po prosim o radu
dnes som bola na prevaze, som tyzden po operacii. Videla som si prsia... su strasne velkee :(( neviem ci som nespravila chybu a nemala som si dat radsej nizky profil.. strasne mi odstavaju od tela... boze dufam ze mi to este odpuchne lebo teraz su ako dve lopticky... hroznee

fifiBB

vlasti
ešte som ti chcela ozrejmit..nie je okruhlý ako anatom,anatomi posobia mohutnejšie,mne to vravel trška,že keby som mala ja anatomy 410ml,boli by mega,bo tým tvarom to tak posobí..preto ti nechce dat asi vačšie,bo posobia vačšie ako okruhlé..hlavne že má dobrý prístup,po opke ta príde prezriet doktor..

vlasti

fifi bb,ja som bola tiez spokojna na zaciatku,kym som sa nedostala na toto forum,hi,a necitala tu vase nazory,ale ako odbornik je dobry tak sa na neho spolieham.som zvedava po narkoze ked sa zobudim co mi povie,ozaj ked sa zobudite pride za vami dr.a informuje vas ako co dopadlo?

vlasti

no neviem,neviem,praveze on je presvedceny ze 350ml,budu v pohode su to eurosilikony 101 teda s vyokym profilom ale aanatomy,okruhle mi nchce dat ani za svet,ja som chcela ze ked uz anatomy tak riadne 400 ale on vravi ze to na moju vahu a vysku su doslovne obrovske.a ze na salu ich neberie tie ostatne lebo ze su sterilne,nechapem,vsak inde to robia bezne.