caute kocice,
tak dnes sa citim neuveritelne dobre, len abz som to nezariekla...staci ibalgin 400 a inak viete ci mi dali este? dali mi douzivat medoclav (antibioltikum) to este z nemocnice a potom mi predpisali ze si mam vyuzivat augmentin 625, co z vlastnej skusenosti viem, ze je dost silne antibiotikum, vsetko v tele rozsere (sorry za vyraz)-zapcha, vag. soor a je z neho obcas (ako kto, ja som citliva) taka krupicova koza. dalej mi dali aescin, pocul to tu niekto? je to ze vraj fatalita na opuchy a dost vela mi ho dali (3x2), inak zvazovala som aj ten wobenzym ale na opuchy uz nieco mam tak ked douzivam potom...
...baby ak toto niekomu nenapisali zabezpecte sa wobenzymom urcite, je to rozrazac opuchov a modrin...fakt
preto pisem ako sa neuveritelne dobre citim, nieze by som mohla robit mlynske kolesa, ale teda s tym prvym dnao sa to vooooooooobec nada porovnat...
...prsia ma trochu tak tahaju a tlacia zaroven, ked kycham alebo kaslem idu mi vyletiet hore, obcas pichnutie alebo reznutie ale inak faaakt v pohode. aj tak este vacsinu dna prespim.