Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

ninab
na tej prvej vyzerajú velké,na tej druhej mojej foto sa mi zdá že mám v skutočnosti vačšie,ale teraz sleduj miery,74obvod hrudníka pred opkou obvod prs82cm a teraz 90 až 91 maximálne viac nie,vysoká som 177cm.
ty musíš mat ovela vačšie ako mám ja ved ja mám tolko cm po opke,čo si mala ti pred opkou.xixi

ninab

vlasti toto som tu hovorila aj ja, ze ked opka tak poriadne cicky, ale skusenostou som nadobudla skor na zoror (no pozri tento link:
www.chirmed.sk)
a uvidis baby co si teda moc poradit nedali a boli take "muuuuudre" pred opkou ako ja, hned ma aj schladila doktorka, ze ci chcem troska aj vyzerat esteticky...nechaj si poradit...

vlasti

ninab,
no ahoj prsatica,tak som rada ze uz ti je lepsie,ja sa naozaj neviem dockat,pocuj a ake jedlo mas na mysli?

ninab

fifi ja mam cez prsia 98, teraz a verim tomu, ze este trosku poklesnu, ale aj tk nechapem ako mozes byt zakliesnena s hentakymi prsiskami :) v takej malinkej retro, mi aj hovorila doktorka, ze mi ju skusali po op-ja si ale toto fakt nepamatam a ze mi ju nemohli zapnut!

ninab

fifi mas urcite vacsie prsia po op ako ja! ak nie dvakrat take, ale nemas ty nejaky utly hrudnik?
ja mam 74 pod prsami, a 90 som mala na prsiach pred opkou a teraz?pockaj zmeram sa...

ninab

vlasti zalezi od kliniky ale ja vravim hlavne jedlo co ti chuti! dalej pyzamo na rozopinanie, zupancik, papuce a ja som si brala laptop aj s netom ale prvy den som sa ho ani nedotkla a druhy iba tak, brala som si ho viacmenej preto lebo som na prijem sla o den skor tak az sa nezblaznim uuplne. nejake casaky a hygienu...

ninab

meggi, ja ti odvahu dodam, chod do toho ale neda mi, by som nepisala pravdu o neznesitelnej pooperacnej bolesti a stavoch ked som z bolesti skoro odpadla...
...teraz dva dni po op oproti tomu co bolo suuuuuper, da sa secko, len si to treba vytrpiet ale pre kozicky, dnes vravim, sla by som este raz...

ninab

budem teraz odpisovat tak postupne bo je tu toho teda, co tu za tyzden nebyvalo... tak nelina mne stychy slubili vybrat po dvoch tyzdnoch..

ninab

inak ked si to este raz citam, najviac mi tu sedia tie zanine pocity, kon na hrudi, uuuuplne plytke dychanie a bolest neuveritelna-hovorim preto, lebo tie kliniky su v tomto a hlavne v tych zvyklostiach rovnake...
...tak kocky moje odporucenie je ze pocuvat v tom ako sa budete citit mate tie kocky ktore boli na tej istej klinike...aj pre lieky pouzite a tak
baby po op, je tak?