Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

fifi ved ti vravim, ze ja mam polky z tvojich...ale som mala ty mas 177 a 165, na mne by tvoje vyzerali smiesne...
...skusala som tu ryzu pred opkou a 350 na mne vyzeralo fakt smiesne, taky maly valibuk, vies aky by som mala obvod? ja som chcela najvacsie koziska ake sa daju, ale preto vravim, treba pocuvat lekara, keby zalazalo odo mna dam si montreline a nevojdem do dveri, by som mala problem kupit triko...

maybbee

vlasti
no ja mám 23...A ty ak smiem vediet??a domov pojdem na druhý den ale neviem či ráno, alebo naobed... A platit budem asi 60 900 ak sa dobre pametám:)

...to asi fakt budeme spolu tam...:)

vlasti

ninab,
dik za link,veru ja nebudem vymyslat zostanem na 350ml vysoky profil anatomicke ako poradil doktor,baby ja mama obvod pod prsiami 74,a obvod cez prsia 84 myslis ze budu dobre?

ninab

bambixxx, ja som dreny nemala, ale toto je zla otazka, lebo na to ti neodpovie ziadna kocka, ta co dreny ma nevie ake to je bez nich a naopak...spytaj sa lekara ci dava a preco....

fifiBB

nina
ja som ich mala po opke uplne neprirodzené vysoko stojace špicáky a ešte k tomu neprirodzene vytrčali do predu,no a teraz som po opke 3 týždne a už začali aj maknut a viac spadli:)))tak máš vačšie ako ja,či?ja by som brala aj vyčšie..už sa tešim na tvoje foto:))

ninab

baby a bavili ste sa o sexe? tak to by som chcela poradit aj ja, lebo mne vadi este ked idem v aute...
fakt moje lasky teraz natriasat nepotrebuju...ci nevadi to?

ninab

vlasti jedlo co ti chuti, lebo teda v tom martine, nechcem nadavat za to ako ma tam obdarovali, ale cukinovy privarok a tak... v mojom pripade su to hlavne jogurty zozrala by som ich na kila, co na kila na tony- dokazala by som jest len jogurty a ovocie a masko samozrejme...
baby inak teraz uzasna vec, co som necakala tak som bola aj na wc, ak mi rozumiete, som myslela ze z tej uzasnej stravy a toho vylihovania ani nepojdem...

ninab

fifi, vies co? ja by som povedala, ze ty mas vacsie cici na objem a ja vacsie miery (keby sme zobrali iba prsnik ako taky, tak mas dvakrattaky ako ja), som mala, mam 165cm a teraz mam 75C, tak na mne vyzeraju vacsie ako by vyzerali na tebe...a mam ich, neviem ci len teraz, ale take stojace, ty ich mas omnoho viac zenskejsie ako ja a tiez nie si az tak dlho po op...mne islo aj o to aby som mala take poklesnutejsie a to zrovna nemam, tak dufam, ze este troska aspon spadnu...

ninab

vlasti doktor mal pri opke 295ml stredny a 255 stredny a 250 vysoky a ten vysoky mi aj dal...ja som 24-rocne dievca nemam ani jedno dieta, takze toto mi asi staci, hlavne ked mi povedal doktor a doktorka, ze ak budem mat deti s tymito implosmi sa mi len prirozdene poklesnu a zvacsia...po detoch je to ine, ja by som tiez rozmyslala vyplnit cele...

ninab

nufik, mas dost velky zaklad nemyslis?
ake mas teraz miery? alebo kolkatku podprsku nosis? bola si uz na konzultacii?