Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

vlasti mne napriklad povedali ze si mam priniest len zubnu kefku, pastu a papce. to je vsetko. ziadne pyzamo, zupan ani nic. a jest? no mne teda nic nechutlo. ja ani ta baba co sme boli spolu sme cely den operacie nic nejedli. a na druhy den som si dala kavu a croasant, ale len trocha, nedojedla som to. fakt mi nechutilo. a ja hviezda som si zobrala knihu hahaha aka sranda, neprecitala by som ani riadok he. to su zbytocnosti lebo nevladzes nic len spat alebo driemat. ale my sme mali telku tak ta isla cely den ako kulisa ale ked bola jedna z nas hore tak kukala.

vlasti

no malo by byt totozne,no neviem,mne povedal dr.otvorene ze budem mat stvorky,tebe nic nepovedal? atiez ta bude operovat cerven?

maybbee

vlasti
ja mám mat 70 c ale dúfam že trojky to nebudú...max. tak 2.5 by som chcela
:)))
to ináč toto číslo podprdy je totožné s normálnym číslovaním podprseniek?

vlasti

maybbe,
no veru asi ano,ja pojdem na obed na druhy den domov,teda pride po mna muz,a mna to vyjde 69.000sk,mam 24 a mam 2roc.synceka a som vydata,zo zv,a ty si odkial?no sranda ze sme sa tu takto nasli,budeme si pomahat,hi.

vlasti

maybbe,mam mat 75D,cize stvorky,povedal doktor,aku budes mat tu retro podprdu?myslim cislo,
ninab,
a ty mas ake cislo retro podprdy ?a neviem ci mi tam bude na klinike po tej anesteze chutit,lebo ja anestezu dost zle znasam.

ninab

vlasti a myslim ze s tvojimi mierami budu podobne ako moje teraz, ja som mala pred opkou 74pod a 90na prsiach, teraz mam na prsiach 98cm s tymi 250-kami...

ninab

vlasti super ze tie anatomy si vybrala, lebo na tie gulate je treba mat pod kozou fest tuk aj tam hore nad prsiami, nech to nejak vypada...

maybbee

vlasti
a kokátky máš mat potom...lebo ja stále neviem...teraz mám obvod prs 79 a potom mám mat 88...som zvedaf teda poriadne či odpadnem od velkosti alebo od malosti:)