Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

baby dnes som sa na ne kukla uz asi 6-krat, velmi to vadi ked rozopinam a zapinam tu podprsu? mam ich inak dost tvrde este a co sa mi s nimi deje ked mi je zima? ty kokos! ine kamene, to aj vy alebo robim fest chyby?

vlasti

maybbee,
no ved prave to,s nim sa tak dohodnut vobec neda,nechapem preco,ked vsade inde to tak robia,ja om sa pokusala s nim dohodnut ale nedalo sa,
ninab,
no veru ja sa spolieham na ranajky a hlavne kava nesmie chybat.xi
dufam ze po opke moc neschudnem ako zvyknem aby som nahodou z prs neschudla.

ninab

vlasti a co sa tyka nervozity pred opkou, tak ja som mala nastup do martina den vopred...skoro ma jeblo!vies co to je? keby mi nedali ten diazepam tak prebdiem celu noc v modlidbach...
a rano mi dali akusi naladovu tabletku, ale tak naladovu, ze ma museli drzat dve sestricky, kym ma lekari pokreslili, lebo som bola total "opita" a padala som im tam.
a na operacke uz bola sranda...

maybbee

nie...som nevedel že sa dá aj tak s ním dohodnut. ja som si už objednávala totiž tie 280 A myslíš že on tam bude mat aaj dáke náhradné??
..ale ja nechcem velké prsia takže si myslím že tie 280 budú stačit...dúfam:)a ty si ich nebudeš objednávat sama?

vlasti

maybbee,
no ja mam 170cm,55kg.
miu miu,
no moze byt,lebo som pocula ze niekedy sa dava o cislo mensia.no ved uvidime,uz sa neviem dockat ked si pojdem kupit novu krasnu podprdu.

maybbee

no povedal niečo o trojkách ale asi pri tých večších inplošoch..sle nepametám si dobre lebo vtady bolo velmi vela info v prílliš krátkej dobe na mna...a bude ma operovat červen...Meriam 165 a vážim 49.TY?