ahojte,
tak ja som dnes bola na kontrole a vybratie stehov,do zajtra musim mat este prelepene jazvy,dal mi na ne framykoin a potom uz sprska.
pytala som sa ho na dve veci,ktore tu boli preberane.
1.ake je riziko rotacie,prip.pretocenia anatomu.povedal,ze teoreticky je to mozne,ale len v prvych dnoch po opke a potom v ziadnom pripade a povedal,ze sa s tym este ani nestretol.
2.kedy preferuju anatomy a kedy okruhle-anatomy dava zenam ktore uz kojili,nakolko pozdvihnu bradavky,naopak okruhle su pre pevnejsi a lepsie tvarovany zaklad, a ked je prsko este bez poklesu bradavky,lebo na okruhlom je bradavka vraj nizsie a to by na vytiahnutejsom prsku bradavku este viac posunulo dole.toto je pre dievcence,ktore este stale vahaju a nevedia sa rozhodnut.este som mu povedala,ze som fakt rada,ze som nakoniec velkost nechala na nom.zasmial sa a povedal,ze po skusenostiach uz vie urcit co ktorej bude sediet.takze babeny,ktore ste pred alebo uvazujete nad opkou,urcite doverujte svojmu "vyvolenemu" a ak si nie ste iste ,chodte radsej na konzultaciu aj inde.Trska je super uz len v tom,ze uz na konzultacii si vas premeria bez ohladu na to,ci vas bude operovat,stravi s vami hodinu a potom uz ide na istotu.tym nechcem povedat,ze je najlepsi,inde som nebola a aj ostatne babeny co ste po, ste velmi spokojne so svojimi lekarmi,ale prave tymto si ziskal moju max.doveru a pre to som rozhodnutie nechala na nom.
fifib
mala si tiez z neho tento pocit?