Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

meggi

vlasti,aj ja mam mat 101 350 anatom,mne sice doktor navrhol aj 400ml,lebo mam dost vela kože ale nakoniec sme sa dohodli na 350ale teraz aj ja rozmyslam a muž je so mna na nervy

ivja

a ešte: ja užívam antidepresíva, ak máte s týmto skúsenosti a s liekmi, ktoré vám potom dávali, či ste nemali problémy so vzájomným ovplyvňovaním podávaných liekov

ivja

Ahoj, ste tu prosím vás také, čo majú pod prsiami 80 a cez 92. trška mi navrhol 320-360, neviem sa rozhodnúť. operovali vás niektorú v ružinovskej nem.? Aký tam majú systém?

vlasti

nelina,dik za opytanie na tieto caste otazky,ja som po kojeni a dr.cerven mi tiez vybral anatomy 101 350 s vyokym profil,doverujem mu,a to s tymi okruhlimi mi presne povedal aj on s tymi bradavkami.a ty mas ake?

vlasti

maybbee,no ja si myslim ze uz nie,iba ak by sa to jemu fakt velmi nezdalo,neviem skus sa ho opytta,ale vravela si ze mas mensie,tak nie je sa coho bat.

maybbee

ja mámn okrúhle...
tak si myslíš že je ešte možnost to tam s ním ešte raz prediskutovat a že by mohol mat po ruke aj tie väčšie??
ja si to fakt totiž nejako neviem predstavit ako to budeš v skutočnosti vy
zerat...

nelina

ahojte,
tak ja som dnes bola na kontrole a vybratie stehov,do zajtra musim mat este prelepene jazvy,dal mi na ne framykoin a potom uz sprska.
pytala som sa ho na dve veci,ktore tu boli preberane.
1.ake je riziko rotacie,prip.pretocenia anatomu.povedal,ze teoreticky je to mozne,ale len v prvych dnoch po opke a potom v ziadnom pripade a povedal,ze sa s tym este ani nestretol.
2.kedy preferuju anatomy a kedy okruhle-anatomy dava zenam ktore uz kojili,nakolko pozdvihnu bradavky,naopak okruhle su pre pevnejsi a lepsie tvarovany zaklad, a ked je prsko este bez poklesu bradavky,lebo na okruhlom je bradavka vraj nizsie a to by na vytiahnutejsom prsku bradavku este viac posunulo dole.toto je pre dievcence,ktore este stale vahaju a nevedia sa rozhodnut.este som mu povedala,ze som fakt rada,ze som nakoniec velkost nechala na nom.zasmial sa a povedal,ze po skusenostiach uz vie urcit co ktorej bude sediet.takze babeny,ktore ste pred alebo uvazujete nad opkou,urcite doverujte svojmu "vyvolenemu" a ak si nie ste iste ,chodte radsej na konzultaciu aj inde.Trska je super uz len v tom,ze uz na konzultacii si vas premeria bez ohladu na to,ci vas bude operovat,stravi s vami hodinu a potom uz ide na istotu.tym nechcem povedat,ze je najlepsi,inde som nebola a aj ostatne babeny co ste po, ste velmi spokojne so svojimi lekarmi,ale prave tymto si ziskal moju max.doveru a pre to som rozhodnutie nechala na nom.
fifib
mala si tiez z neho tento pocit?