Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

Ivja,
musis poslat naskor svoje foto Livee na mail e.uhrinova@gmail.com a ona ti posle pristupove heslo do galerky.

babydoll

jeee baby, vsak ja vas nestiiiiiiiiham citat, mozem tu byt len takto vecer, ked drobci uz spia, su na atb a mala doma zo skolky, tak cez den nehrozi tu byt.

Ninab,
GRATULUJEM k prskam, parada, mas to za sebou, a v domacom prostredi je to ine ako v tom deptosskom v nemocnici, aj preto ti je uz lepsie urcite. Len sa teskaj z nich a moc nerozopinaj, nech su pekne fixovane v retro, ved sa na ne este nakukas za cely zivot:-))

nelina,
mne povedal Trska o tom otoceni implosu to iste co tebe, ked som sa ho pytala. Hovoril, ze sa s tym este nestretol a myslim si, ze on prska robi ako na pase. Urcite to riziko nie je velke.

baby potrebujem poradit...ako som pisala vsetci sme momentalne na atb, ja mam SANDOZ 5OOmg, zajtra beriem poslednu tabletu, dnes na kontrole mi lekar povedal, ze to este nie je ok a dal mi PREDNISON 5mg je to nejaky hormon zo skupiny glukokortikoidov, to by som mala brat od zajtra do 30.11. Opku mam 15.12. a bojim sa, ci mi tento liek nemoze nejak ovplyvnit alebo skreslit predoperacne vysetrenia. Vyzna sa v tom niekto? Mam to zacat brat? Ninab, ty si taka medicka, vies o tom nieco? Porazilo by ma, keby musim prelozit op.

ninab

megie, to sa absolutne neda povedat ani pocitat, keby sa to dalo mozno by ani toto forum nebolo:)
skus pozret galeriu, "tie iste na kazdej uuuuuuuuuuuuplne ine"

meggi

vlasti,aj aj idem k Cervenovi.Mam 172cm a 60kg a ostatne udaje som už uviedla,mam 30rok,dve deti,kojila som skoro dva roky a mala som vela mlieka,tak som mala dudy obludy a teraz z nich zostalo to,čo je v galerke na foto.

meggi

viete mi niekto poradit kolko sa zvadši prsnik na objem ak sa prida o 50ml vadšši imploš,hm,teda na cm,neviem ako si to mam priratat

vlasti

meggie,
no aj ja ich chcem velmi tie 400ml ale doktor cerven mi iich neodporuca,ze su pre mna obrovske,mam 170cm a 55kg no mozno uz aj 57kg,xi,a ty mas ake miery?a ku komu ides,neboj aj moj muz je na nervy.