jeee baby, vsak ja vas nestiiiiiiiiham citat, mozem tu byt len takto vecer, ked drobci uz spia, su na atb a mala doma zo skolky, tak cez den nehrozi tu byt.
Ninab,
GRATULUJEM k prskam, parada, mas to za sebou, a v domacom prostredi je to ine ako v tom deptosskom v nemocnici, aj preto ti je uz lepsie urcite. Len sa teskaj z nich a moc nerozopinaj, nech su pekne fixovane v retro, ved sa na ne este nakukas za cely zivot:-))
nelina,
mne povedal Trska o tom otoceni implosu to iste co tebe, ked som sa ho pytala. Hovoril, ze sa s tym este nestretol a myslim si, ze on prska robi ako na pase. Urcite to riziko nie je velke.
baby potrebujem poradit...ako som pisala vsetci sme momentalne na atb, ja mam SANDOZ 5OOmg, zajtra beriem poslednu tabletu, dnes na kontrole mi lekar povedal, ze to este nie je ok a dal mi PREDNISON 5mg je to nejaky hormon zo skupiny glukokortikoidov, to by som mala brat od zajtra do 30.11. Opku mam 15.12. a bojim sa, ci mi tento liek nemoze nejak ovplyvnit alebo skreslit predoperacne vysetrenia. Vyzna sa v tom niekto? Mam to zacat brat? Ninab, ty si taka medicka, vies o tom nieco? Porazilo by ma, keby musim prelozit op.