Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

nelina
presne ako píšeš..ja som bola len u neho a po jeho konzultačke som vedela že k inému už nemusím íst pretože som mu doverovala..tiež si ma hned premeral všetko mi vysvetlil bez ohladu či sa pre opku u neho rozhodnem alebo nie..takže odporúčam..neli už sa teším na tvoje foto..

miu miu

vlasti podla mna uz budes moct. ja som po 14dnoch od opky nastupila normalne do prace. vsetko uz mozem robit. to zbadas ako ti budu ustupovat bolesti a postupne toho budes zvladat stale viac a viac. ja po 10dnoch by som zvladla oslavu v poho.

vlasti

aha,chapem,a ozaj mam po tom 10.12 narodky po opke,myslis ze kedy najblizsie budem moct ist niekam poriadne oslavit?ci mesiac nehrozi?

miu miu

vlasti ono niekedy nejde o to ci ti to tam vojde ale o to aby to bolo esteticke a prsia mali krasny tvar a boli ako prave. myslim ze to je niekedy dolezitejsie ako dat maximum a prska by boli skarede.

vlasti

miu miu,
ha tak tomu verim ze ma to bude lakat,boze toto cakanie par dni ma sibne z toho,uz len 9dni.co si myslis ty,ze by sa mi tam vosli 350 alebo 400ml anatomicke?chcela by som vediet tvoj nazor.

miu miu

ja neviem ako ti povie doktor, kazdy ine preferuje. Ja som sa mohla uz po tyzdni sprchovat a niekto sa moze osprsit az po vybrati stehov. ale aj teba bude lakat sa na ne kukat. ale ked ju na chvilu rozopnes a pokochas sa, nic sa nestane. ale treba ju mat aj cez den aj v noci aspon 4 tyzdne na sebe.

Lela1

ahojte baby mne vcera padol net a uz som sa sem nedostala...

miumiu
asi mas pravdu ze stresujem...dufam ze este odpuchnu a poklesnu a zmaknu...

ivja
ja uzivam tiez antidepresiva citalec.. nemala som s tym problemy.. samozrejme to musis uviest v predoperacnych vysetreniach a upozornit na to operujuceho lekara a anesteziologa...
mozno teraz po operacii trosku pocitujem zhorsenie stavu z tohto hladiska... ale to bude tou narkozou (citala som ze narkoza ovlyvnuje tieto depresivne stavy a mozu sa nacas zhorsit) takze asi tak

ninab
gratulujem k novym prskam, vitaj v klube :)