Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

vlasti,
tak to mas super.urcite ti maly bude chybat,ale je skutocne v takom tom "najhorsom" veku,takze musis to vydrzat.ked si predstavim,ze ja by som mala absolvovat opku keby malá bola mensia,tak by ma siblo.ona do tych 2,5 roka nechcela byt s nikym a tiez bola taky maminkin cukricek.ako chodi do skolky,uz zacina mat aj svoj svet a zaluby,ktore sa snazim rozvijat,ale velmi jej do toho nevstupujem.tu pomoc hlavne prvy tyzden urcite budes potrebovat.

vlasti

nelina,
no moj maly ma dva roky aj dva mesiace,a ideme ho dat k nasim na tyzden,velmi mi bude smitno ale ked on je taky mojkos a stale by sa len na ruky pytal a mojkal a hral,takze mama mi vravela ze aj dlhsie ked budem potrebovat ale ja to dlho nevydrzim bez neho,sibne ma a manzel mi s malym pomaha bezne,vzorny ocko,ako sme prisli z porodnice prebaluje a kupe kazdy den von a ked idem na koumetiku a nechty a dalsie procedury pre zeny nema problem s nim zostat,no dr.ma pripravil ze kedze chcem vacsie bude to aj ovela viac boliet.no som zvedava.

nelina

vlasti,
nebojkaj,urcite pri tvojej vyske a mierach budes mat krasne decka a retro ti urcite sadne.moja mala ma 3,5 roka,chodi do skolky a viac-menej uz si da vysvetlit.mne nemal kto pomoct,len manzel,pustili ma v piatok,takze take veci okolo nej musel zvladnut.po prvy krat sa sam o n staral a velmi si chvalil,aka bola super.hned po tom vikende mala zacala kaslat a soplit,museli sme ju nechat tyzden doma,ale zvladla som to bez mensich problemov.ja som si uz po 3 dnoch sama fenovala vlasy,akurat mi ich manzel umyl.najhorsia bola /a trosku este je/bolest chrbta.

vlasti

nelina,
no ja budem mat retro 75D,myslis ze sa do nej zmestim?no veru co by sme neobetovali pre krasuu,ze?a ako si to riesila s malou,pomaah ti niekto,teda tie prve dni?no a ja som kojila 6 mesiacov a mam ich hrozne .dufam ze sa tam mne zmestia.ni ze sa preberiem a silikony ziadne,xi

nelina

vlasti,
ja mam retro 80C,taky obvod som mala pred opkou.teraz mam pod prsiami 78 cm.inak lepsie sa citim v podprdach s obvodom 75.ja som kojila 13 mesiacov,prsia som sice vytahane nemala,ale predsa len,koza uz nebola tak napnuta ako predtym.mne tiez povodne chcel dat az do 420 ml,ja som chcela max.400.nakoniec sa do mna vopchalo 395 ml,lebo na pravom prsku som mala mensiu elasticitu koze,takze lave prsko sa muselo prisposobit tomu druhemu.ja tiez musim obetovat lyzovacku,27. decembra ideme do Talianska a tak manzel moze cele dni lyzovat a ja sa budem venovat dcerke.trosku ma to mrzi,ale skusim ju uz dat do lyziarskej skolky.doktor mi lyzovanie zakazal,ale stoji mi to za krasne prska.

vlasti

nelina,
a ake mas cislo retro podprdy?no super tak s oslavou pockam najmenej mesiac aj pol.ja idem mat nakoniec anatomy 400ml,mne sa velmi pacia velke prsie,mam 170cm,57kg,pod prsiami 74,cez prsia 88.no uz sa teskam na foto.a ako sa citis v pohode?stehy davaju dole po dvoch tyzdnoch,a ty si kojila?

nelina

ninab,
no co,ako sa zotavujes?uz si videla prsicka,ci sa kochas len cez retro.ja ked som ju po prvy krat rozopla,sok,zdali sa mi velmi neprirodzene a obrovske,teraz uz som normalne do nich paf a som stastna,lebo sa tvaruju presne tak ako som chcela a ake sa vzdy manzelovi pacili.este mu ich neukazem,trska povedal,ze ze este pekne sadnu takze mu ukazem az takmer konecny tvar za 4 tyzdne.ha

nelina

ivja,
som vysoka 178 cm,ja som pred opkou mala 91 cez prsia,80 cm pod prsiami.mam anatomy 395 ml,teraz mam cez prsia 97 cm,pod prsiami 78!!!cm. je pravda,ze som dve kilecka od opky zhodila.operoval ma tiez dr.Trska.
vlasti,
tu retro musis nosit stale,samozrejme aj ja som sa obcas pokochala,ale sama iste ucitis,ze tie prve dva tyzdne ked ju rozopnes,budu ta prska tahat a je to taky neprijemny pocit a lepsie im je v retro.mne vcera doktor povedal,ze pocas dna si ju obcas uz mozem odlozit,aj ked nie na dlho.odporuca este 4 tyzdne dodrziavat denne aj nocne nosenie,nie kvoli posunu,ale tvori sa tam stale tekutina,takze kvoli tomu aby sa netvorila.od zajtra uz nemusim mat prelepene jazvicky,mam ich potierat repikom a prska jéémne masirovat kremikom.mozem ich lepit,ak mi to bude vadit v retro.
baby,vcera rano som poslala fotecky,este pristup nemam,dufam ze to preslo,priznam sa,posielala som to bez pomoci a po prvy krat.aj tak su prska krajsie v skutocnosti,ako na fotke,tam sa mi zdaju take velke.

ninab

babydoll ahoj,
no ja viem o kortikoidoch len malo ale napriek tomu...
...trosku mozu zvysit krvny tlak, ale ked povies na vysetreni, ze ho beries, lekari to podla mna zoberu do uvahy, ide o skupinu liekov, ktore sa uzivaju dlhsie a moze dosjst k hormonalnej nerovnovahe v tvojom tele...myslim, ze predoperacne vysetrenia su zamerane najma na pecenove a krvne testy, lenze telu vlastne tieto hormony maju viac spolocne s nadoblickami, ktore ho vlastne produkuju (toto co ty uzivas je synteticke) takze ci to zavazi....
!!!SAMOZREJME kde ides pod narkozu treba povedat aj o acylpirine, takze urcite ho spomen!!!!ak ta budu napriek tomu operovat (toto ja naozaj neviem...ale myslim, ze ano len to treba spomenut, je to ako ked beres hormonalnu antikoncepciu- niekto ju kaze vysadit pred opkou ini ti do zily prida nizkomolekulovy heparin, aby ju akoby "neutralizoval", co sa tyka zrazanlivosti krvi...)priprav sa na depresivnejsie stavy a hlavne sa pri kortikoidoch treba dopovat vit D, vapnikom a draslikom...podla toho na co to mas, lebo ked sa teraz divam do skript uziva sa pri prehnanej imunitnej reakcii...vela stastia o chvilu som spat