dakujem za odpovede kocice:)
najprv inanitka: mne povedala lekarka, ze prsia ak su vzdialene od seba prirodzene, tak mi ich k sebe proste neda, ze mozno by sa to aj dalo (lebo ja som velmi chcela jarcok) ale sama uvazuj ako by to asi prirodzene vyzeralo... dopadla som tak ze medzi prsiami mam to co pred opkou ale teda su zvacsene o cislo urcite! ja ich mam do stran ale aj to je pekne svojim sposobom-neuveritelne to tvaruje zasa pas...
co sa tyka tych pazuch, ja som zasa pocula, ze je to najbolestivejsie a stacilo mi to co som zazila ja...ale myslim, ze sa daju urcite tvarovat, ked je lekar zvyknuty na ten to pristup tak to asi vie lepsie cez pazuchy...ale verim tomu, ze ked tam cez pazuchy preparuje tu kapsu musi to boliet.
soory ak som ta nepovzbudila, nie som z tych, co pisu falosne frazy.
nelina, ja citim aj take svrbenie a vecne si tu retro tak podvihujem z tych stychov az tak doooobre...
senties, no zober si pyzamo na rozop., zupan, papuce a ine asi ani nebude treba, chapem, ze si nervozna, ja som mala prijem do martinskej nemocnice dokonca den vopred, takze keby nebolo internetu tak sa asi zblaznim tam tu noc pred, ale ked si ten den po narkoze odseres s prepacenim, DNES VRAVIM URCITE TO STALO ZA TO! A SLA BY SOM ZNOVU...
lela dakujem dakujem fakt, ze si mi to potvrdila, ze je to mozne s tymi rukami, bo ja uz som si zacinala myslet, ze ci mi cosi nedosrali tam (nervy) a inak ja som to vzdy tvrdila, ze 300 ml na rovnej babe musia byt tri cisla, tak teraz mas teda trojecky? aj ja! su kraaasne co?