Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

dakujem za odpovede kocice:)
najprv inanitka: mne povedala lekarka, ze prsia ak su vzdialene od seba prirodzene, tak mi ich k sebe proste neda, ze mozno by sa to aj dalo (lebo ja som velmi chcela jarcok) ale sama uvazuj ako by to asi prirodzene vyzeralo... dopadla som tak ze medzi prsiami mam to co pred opkou ale teda su zvacsene o cislo urcite! ja ich mam do stran ale aj to je pekne svojim sposobom-neuveritelne to tvaruje zasa pas...
co sa tyka tych pazuch, ja som zasa pocula, ze je to najbolestivejsie a stacilo mi to co som zazila ja...ale myslim, ze sa daju urcite tvarovat, ked je lekar zvyknuty na ten to pristup tak to asi vie lepsie cez pazuchy...ale verim tomu, ze ked tam cez pazuchy preparuje tu kapsu musi to boliet.
soory ak som ta nepovzbudila, nie som z tych, co pisu falosne frazy.

nelina, ja citim aj take svrbenie a vecne si tu retro tak podvihujem z tych stychov az tak doooobre...

senties, no zober si pyzamo na rozop., zupan, papuce a ine asi ani nebude treba, chapem, ze si nervozna, ja som mala prijem do martinskej nemocnice dokonca den vopred, takze keby nebolo internetu tak sa asi zblaznim tam tu noc pred, ale ked si ten den po narkoze odseres s prepacenim, DNES VRAVIM URCITE TO STALO ZA TO! A SLA BY SOM ZNOVU...

lela dakujem dakujem fakt, ze si mi to potvrdila, ze je to mozne s tymi rukami, bo ja uz som si zacinala myslet, ze ci mi cosi nedosrali tam (nervy) a inak ja som to vzdy tvrdila, ze 300 ml na rovnej babe musia byt tri cisla, tak teraz mas teda trojecky? aj ja! su kraaasne co?

Lela1

vlasti
bola som u Jezovitovej v Estheticu a mam 300 stredny profil, pred som nemala nic a obvod hrudnika len 65. Spravilo mi to trojecky..

miumiu
ja som bola vcera ako som uz spominala u Jezovitovej na prevaze po tyzdni a hovorila ze az za dva tyzdne mi vyberie stehy.. nepostrehla som ako to bolo u teba?? a hovorila ze mam za ten cas este vydrzat spat na chrbte... inak ten chrbat strasne bolii..

ninab
aj ja som mala problem s trpnutim ruk, je to normalne je to z chrbtice.. ja som hned po operacii este ma len na izbu priviezli a necitila som si vobec lavu ruku...

baby mali ste niektora problem s busenim srdca po opke? Je to len niekedy ale je to neprijemne... pytala som sa na to sestricky hovorila ze to moze byt este z narkozy... som sama taka alebo mate aj vy take nieco??

senties2

Caute kocky..toto forum sledujem uz rok,lebo som tiez uvazovala o implantatoch..dospelo to uz do takeho stadia ,ze v pondelok mam termin opky..operovat ma bude Trška na SNOP-e,rano o 8,00 hod...mam take nervy,neviem ako to zvladnem..ak ste uz niektore PO mozte mi napisat co ste si so sebou brali do nemocnice??

nelina

ninab,
ja som mala s jazvami ten isty problem.viac ma to pichalo,bolelo a stííípalo a pálilo pod lavym prskom.najlepsie mi bolo,ked som sedela rovno,alebo stala.myslela som si,ze tam mam urcite nejaky zapal.stychy su prec,jazvy su pekne,vsetko je ok.moze ta to stipat hlavne v mieste ukoncenia stychu.nerobila som z toho paniku,takto isto som to citila po porode ked som bola zasita.takze nemaj strach,je to neprijemne,ale nie je to nic.predsa,pokozka malo dycha,takze ked sa aj trochu spotis tak to stipe a pali.ako mi vybral stehy,vsetko je prec.

inanitka

čaute kočky, hm dozvedela so sa, že keď sa prsia vkladajú spod pazuchy tak sa nedajú pekne tvarovať a dať bližšie k sebe, je to naozaj pravda? lebo aj mne ich bude davať doktor spod pazuchy a teraz mi to vŕta v hlave :-(

ninab

baby zotavujem sa celkom fajn -
iba, niektorým veciam nerozumiem ani ja sama...
napr. chapem. ze boli chrbat, ked na nom musim stale spat, ale nikto tu nespominal trrrrpnutie ruk, ja sa normalne v noci na toto zobudim, ze lavu ruku mam uplne mravciacu, moze to byt z toho chrbta?
dalej ta moja retro 75C ma strasne tlaci v miestach kde su stychy, niekedy pocitujem az taku pichlavu bolest v tom zositom...to aj vy? bojim sa ze to tej jazve neprospeje moc...
este pocitujem v pravom prse vacsiu bolest tu svalovicu ako v lavom. a hlavne ked vstavam (zmena polohy z lahu na sed).
baby ak mate ne niektore tieto moje nejasnosti odpoved od lekara dajte vediet... dakujem vopred
inak cele dni a aj noci prespim...to je zaujimave ze to dokazem-to telo si uplne ziada tu reganeraciu, inak by som pospala a v noci - "sova pri telke"
hehheehe

nelina

miu miu,
no vcera vecer som uz citila potrebu pretocit sa na bok,aj som to urobila,ale neviem preco este sa mi tak celkom pohodlne nespi.vydrzala som chvilku.nie ze by ma nieco bolelo.ale citila som sa tak neprijemne.u mna to chce asi trosku viac casu.pritom som zvyknuta tak spat a aj na bruchu.chrbat stale citim,aj ked uz len minimalne.mozno je to uz z toho spania na chrbte.miu,ty uz retro nemusis ze?
fifi,
jáj ja sa tiez uz tesim na pekne podprdy.no co,vydrzime.ty este 3 tyzdne nie?ja o tyzden viac.

fifiBB

aj ja už dlho spávam na boku,ale striedam,jeden bok,chrbát,druhý bok..inak ma len štve že musim nosit retro..už by som si dala sexi podprdu a poriadne hlboký výstih..xixi,fakt 6 týždnov??boože..inak mi je dobrá presne ta podprda,kt som nosila v 9 mes tehotenstva,tuto jedinu som si odložila..takže z toho usudzujem že sa mi v tehotenstve prska zvačšili o dve čísla..fúú.