Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

ninab,
dakujem ti mockrat za info, si zlatino, este si aj v skriptach hladala koli mne...dik. Dnes som bola u svojho gynekologa po ultrazvuk prsnikov a kedze mi Trska ohladom tych liekov este neodpisal, tak som ich zobrala so sebou a spytala sa jeho, ved mi robil dve sekcie v celkovej anesteze, tak ze urcite mi poradi. No a dobre ze ma to napadlo, ze vraj ich nemam brat v ziadnom pripade, lebo sa po kortikoidoch strasne zle hoja rany. Tak sa musim doliecit nejakymi homeopatikami alebo niecim podobnym. Zajtra vykupim lekaren..hehe..

senties2,ivja
mne bude Trska robit aj asymetriu, povedal, ze to bude riesit vacsim implantatom v lavom prsniku, kedze ho mam mensi.
senties2,
drzim moc palceky na pondelok, aj mna bude robit v SNOPe, tak potom ta budem otravovat co a ako ked budes mat po. A predsa nieco..tu druhu ciastku si uz platila, alebo to platis rano pred opkou?

miu miu

lela aj mne povedala na prvej kontrole ze stehy vybrat zase o dva tyzdne. presne tak ako ty. kedy posles foto? chcem vidiet tvoje prve fotecky. uz sa zacinaju rysovat tak ze sa ti pacia?

miu miu

aj ja som pocla ze baby co podstupia vkladanie impl. cez pazuchu su ovela dlhsie odkazane na pomoc pri beznom zivote a ze to dlhsie bolo a ze prsia su viacej od seba, ze sa to az tak pekne netvaruje. a ze to boli jak svina.

senties2

IVJA
ma bude Trška v pondelok operovat,mam aj asymetriu,ale nic o uprave nehovoril...ak by to chcel robit tak by mi to urcite povedal...takze neviem ako ste sa na tom vy dohodli..skus mu zavolat..ja som mu tiez stale volala,su to nase peniaze a chceme o tom vediet maximum

miu miu

nie ja nosim stale retro, este mam stehy. idem na vyberanie v utorok. som presne 18 dni po opke.

nina aj mna retro tlacila zo zaciatku na jazvach, aj ja som si to stale nadvihovala, potom som si na retro posunula ramienka trocha dole nech mi na tie jazvy netlaci tolko a ta guma dole sa posnula pod prsia nizsie, tak uz to bolo lepsie. aj ja si myslim ze to nerobi dobrotu.

spim na boku od 8meho dna po opke. mne doktorka povedala ze ked si najdem taku polohu ze ma nic netlaci tak mozem. ale aby sa mi spalo pohodlne.

ivja

Ešte mám otázku. Aj mne bude Trška upravovať prsia pred vložením impl.Robí to naraz počas jednej operácie, či to robí postupne a budem musieť čakať na ďalšiu?

inanitka

aha a ešte ak mi môžte baby potadiť. ja som v zahraničí a proste chcem zavolať doktorovi či mi môže vymeniť namiesto 260 za 300,ale už bez omerania,lebo som neni doma,mám už termín s 260ml,ale mne sa zdajú akési malé,myslíte že to môžem spraviť?o 400ml viac bez omerania?

ninab

miu a odkedy asi spis na boku? ktory den si zacala? mne povedali, ze kym si hlada miesto mala by som spat na chrbte...