Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

Babydoll, ja idem na výmenu impl.po 12 rokoch .Impl. mám pod žľazou, možno preto mi dosť ovisli. Hovoril mi o úprave bradavky. chcela som vedieť, či takú úpravu vám niekomu nerobil. Aj tak mám ísť k nemu ešte raz, len som to chcela vedieť dopredu.

babydoll

no super, tak potom to posli spolu. Mne navrhol 325ml a sa mi to zdalo moc na mna, aj som mu koli tomu volala a pisala a ubezpecoval ma a aj tu baby pisali, ze mu mam verit, tak to nechavam na neho. Pred nim som bola u ineho lekara a ten mi tvrdil, ze viac ako 235ml mi tam nevlezie,tak aj preto som bola prekvapena, ze navrhol 325ml. Je pravda, ze Trska ma meral zo vsetkych stran asi pol hodinu,ved vies o com hovorim, a ten lekar predtym na mna pozeral z pol metra. Preto viac verim Trskovi. Opku mam 15.12. tiez v pondelok.

senties2

BABYDOLL
dobre odfotim sa pred a aj potom po,ale poslem to spolu...tebe kolko navrhol ml?bola si u Tršku? a kedy mas termin?

babydoll

ja nosim presne to isté 75B vystuzenu push-upku a mam ju este aj poloprazdnu - neverim ze to mozes mat horsie. Aj ja som sa hanbila, no ved hlavu tam odfotenu nemam ..hehe..a vsetky tu mame ten isty problem - nie sme spokojne s tym co v podprde nosime, no nie? A o chvilu to uz bude len minulost.... ja som sa tiez zdrahala poslat foto, no zvedavost zvitazila.

babydoll

senties2,
mala by si poslat este cez vikend do galerky foto, aby sme videli pred a po a myslim ze vekost co budes mat ty mala aj sweetlemon a ma ich fakt pekne a vobec nie male, tak neboj, urcite budu super.

babydoll

senties2,
ja si tiez priplacam dalsiu noc, dohodli sme sa este na konzultacii. Som cca 60km od BA a s tymi drenmi ked povedal ze na druhy den sa mam vratit, uz pri tej predstave ma to bolelo. A neboj, prezijes a potom uz len teskat sa z nich budes ako kazda kocka tu co uz ma po opke. Ale presne viem ako sa citis, prezivala som to iste pred sekciami ked som isla do narkozy a presne tak isto budem stresovat aj teraz, uz sa poznam. To mas ako porod, vsetky sa bojime, ale kazda jedna to zvladne.

senties2

babydoll
aj ja mam lavy mensi,ale ja mam celkove male prsia a mam aj malo koze na prekrytie implantatov,takze mi da asi max 280 ml..ale aj to bude nieco..nemozem cakat zazraky..

senties2

babydoll
dnes som bola v SNOP-e na anestez.komzultaciu u MUDr.Valachovej je to velmi vesela zena,hodinu sme kecali o vselicom..bude mi robit anestezu...mala som so sebou aj hotovost,ale povedala ze az v pondelok rano pred opkou budem platit..chcela som si este priplatit den navyse,ale povedala ,ze to mam dohodnut s Trškom,hned som mu volala a povedal ,ze sa o to pokusili,ale nic mi neslubuje,,mala som mu to povedat skor,,ale to keby som ja vedela...samozrejme zetu budem po opke,ak ju prezijem:-))kludne sa mozes pytat co chces..