Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

tajka
to sa netrap mne dával 410ml a podprdu mám 75B,pred opkou mi povedal že zo 410budú C alebo D a po opke že sa mi tam toho mestí a budú to nakoniec také vačšie Bčka,no švihlo ma skoro,chcela som C

tajka99

...a co sa tyka nosenia retro, ja sa ju snazim mat stale, ale napriklad v stvrtok, ked som si ju musela vyprat, tak som ju nahradila takou kojeneckou bavlnenou a citila som sa perfektne, dokonca lepsie. Prsia mi netahalo dole, ale zaroven mi netlacila na rebra pod prsiami ako ta retro. A este je aj nizsie vystrih, a tak som si mohla dat normalne tricka s miernym vystihom.

Inak baby, sa uplne cudujem, ze ja mam 350ml okruhle a pritom retro mam 75A, Dost mala, ked tak citam, mate same C a D. To musite mat ake cicuse? Vsak mne tie moje pripadaju velke, aj ked nie az tak, ako som sa bala, ze budu. Lebo ja som s doktorom bojovala, nechcela osm najprv ani 300,ale on ma presviedcal, ze mam dost koze, ze kludne 350, 375, aj 400 by mi dal. A nastastie som si tu vela citala o tom a vsetci radili, radsej viac ako menej, tak teraz viem, ze som sa nemala tak bat, kludne som si mohla dat aj 375ml, ja koza. Fakt baby, dajte si poradit, ziadna tu este nepovedala, ze lutuje, ze si mala dat mensie. To by malo byt pre vas, co to maju len pred sebou, velke znamenie, ze ked to uz podstupovat, tak nech to stoji za to. Ta ryza to vobec neukaze, ja som si to robila, atiez som sa vylakala, vyzerala som ako nejaka gazdina z dzedziny. ALe doktor povedal, ze to sa treba s tym pohrat, lahnut si a celu ju rovnomerne rozprestriet po prsniku.

tajka99

Caute babenky,
tak ja som 10 den po opke a je to uplne v poho. Nastastie, lebo pri mojom zaneprazdnenom muzickovi, som nutena byt riadne samostatna. Prve 4 dni u mna bola aj ammina, ale potom som ju uz poslala domov, lebo som nepocitovala nejake extra bolesti. Bolelo ma to najviac iba v den operacie, a dalsie 3 dni iba pri zmene polohy z lahu do sedu. ALe po tych 7 dnoch som uz aj varila, soferovala, dokonca ak so pozabudla, tak aj decka zo zachodika davala dole, mam dve male dcerky 3 a 5 a jednu velku slecnu 13. No a 8.a 9. den som normalne bola na anglictine, a behala po uradoch kvoli VSzP karticke a pod. Bola som v meste aj 6 hodin, soferovala hore-dole a necitila som sa unavena. Ale je pravda, ze by som sa mala viac setrit, ja som taky typ, ze neviem vydrzat lezat a nechat sa obskakovat. Som asi hyperaktivna. A hlavne, ako som uz spominala, moj muz je absolutne neprakticky typ, kad musel ist v piatok s detmi k doktorke (prvy krat v zivote) ani nevedel, kde ju mame. Tiez mi decka ako natruc ochoreli, zatial iba sopliky, nie ATB. A uvarit vie iba caj, aj to som ho musela naucit, takze musim byt tvrda, lebo cela domacnost stoji na mne. Vcera (9,den po opke som aj vysavala)

Ale doktor mi na kontrole povedal, ze sa pohybujem velmi svizne a v pohode, akoby som nebola tyzden po opke, co vsak nie su velmi radi. Pretoze ked pacientka neciti bolesti, tak sa nesetri a uz mali pripad, ked zacala pacientka krvacat aj na 11.den po opke, pretoze si nieco natrhla.

S tym spanim, ja som doteraz 9 dni spala na chrbte, ale upne vysoko, na tom cele postele (mame take sikme) mam oprety hrobocizny vankus a musim povedat, ze ma chrbat vobec neboli. Spim vlastne skoro v sede. A prvy den opky mi najviac vadilo to plytke ztazene dychanie a bolest chbta. Co bolo podla mna z toho ze som bola prinizko. DNes ma skoro nic neboli, ale v prve dni by mi vadilo lezat narovno a na chbrte, akoby ma to tlacilo na hrudnik a tazilo. Ale uz sa mozem otocit aj na bok, len sa bojim, ci neprirastie implantat krivo, he, he. Ale vdaka Vam som sa docitala, ze nie tak super....

Lela1

este baby mna tiez ta retro podprda dost tlaci naspodu ako je ta guma. vyriesila som to sterilnym obvazom, trosku som odstrihla a podsunula na jazvy a trosku mi aj trci z podprdy, takze som neni dolu ani otlacena, videla tento moj vytvor aj doktorka a nic nenamietala... :)

Lela1

ahojte

miumiu
odfotim sa asi az o tyzden, lebo teraz sa mi este moc nepacia.. mam dost opuch navrchu, inak su pekne a navyse este som strasne vyhadzana... dufam ze to prejde do tyzdna, natieram sa mastickami a vodickami

vlasti
moja kamaratka bola u cervena, ale jej daval 325 z podprsnej ryhy. Ale na izbe bola s nejakou babou ktorej daval cez pazuchu, ze vraj to horsie znasala... inak pristup lekara a personalu ze bol naozaj profesionalny, vsetci boli mily, a tiez z cervena mala pocit ze je naozaj odbornik..

babydoll

ivja,
takze ty to mas uz raz za sebou, aspon vies do coho ides. Zaujima ma, ci ti bude davat spat tie iste implantaty alebo ako? Co bude ine, da ti to pod sval?

bambina,
myslim, ze ametystka u neho bola, ale dlhsie som ju tu neregistrovala.

vlasti

baby,a tie co ste po opke,mohol za vami prist muz ked ste sa zobudili po anesteze,boli ate kazda sama na izbe ci nie?