Caute babenky,
tak ja som 10 den po opke a je to uplne v poho. Nastastie, lebo pri mojom zaneprazdnenom muzickovi, som nutena byt riadne samostatna. Prve 4 dni u mna bola aj ammina, ale potom som ju uz poslala domov, lebo som nepocitovala nejake extra bolesti. Bolelo ma to najviac iba v den operacie, a dalsie 3 dni iba pri zmene polohy z lahu do sedu. ALe po tych 7 dnoch som uz aj varila, soferovala, dokonca ak so pozabudla, tak aj decka zo zachodika davala dole, mam dve male dcerky 3 a 5 a jednu velku slecnu 13. No a 8.a 9. den som normalne bola na anglictine, a behala po uradoch kvoli VSzP karticke a pod. Bola som v meste aj 6 hodin, soferovala hore-dole a necitila som sa unavena. Ale je pravda, ze by som sa mala viac setrit, ja som taky typ, ze neviem vydrzat lezat a nechat sa obskakovat. Som asi hyperaktivna. A hlavne, ako som uz spominala, moj muz je absolutne neprakticky typ, kad musel ist v piatok s detmi k doktorke (prvy krat v zivote) ani nevedel, kde ju mame. Tiez mi decka ako natruc ochoreli, zatial iba sopliky, nie ATB. A uvarit vie iba caj, aj to som ho musela naucit, takze musim byt tvrda, lebo cela domacnost stoji na mne. Vcera (9,den po opke som aj vysavala)
Ale doktor mi na kontrole povedal, ze sa pohybujem velmi svizne a v pohode, akoby som nebola tyzden po opke, co vsak nie su velmi radi. Pretoze ked pacientka neciti bolesti, tak sa nesetri a uz mali pripad, ked zacala pacientka krvacat aj na 11.den po opke, pretoze si nieco natrhla.
S tym spanim, ja som doteraz 9 dni spala na chrbte, ale upne vysoko, na tom cele postele (mame take sikme) mam oprety hrobocizny vankus a musim povedat, ze ma chrbat vobec neboli. Spim vlastne skoro v sede. A prvy den opky mi najviac vadilo to plytke ztazene dychanie a bolest chbta. Co bolo podla mna z toho ze som bola prinizko. DNes ma skoro nic neboli, ale v prve dni by mi vadilo lezat narovno a na chbrte, akoby ma to tlacilo na hrudnik a tazilo. Ale uz sa mozem otocit aj na bok, len sa bojim, ci neprirastie implantat krivo, he, he. Ale vdaka Vam som sa docitala, ze nie tak super....