fifiBB,
je to skoda, dnes ked tu citam, tak mam pocit, ze sa baby uz tak neboja ist do velkych cisel, ked som sa rozhodovala ja, tak som v otm mala zmatok. Lebo aj v tje galerke, su tie prsia vacsinou odfotene po operacii,a pripadali mi sem tam niektore aj prilis "napchate", ale teraz mam pocit, ze som mala viac zvazit to, ze mam po 3 detoch a ta koza je predsa len tym zvacsovanim a zmensovanim (pri tehotenstvach a zas po chudnuti) dost elasticka. Aj ked doktor mi pri prehliadke neveril, ze mam tri tehotenstva za sebou, sa ma pytal ci som uz rodila. Teraz sme mudrejsie, skoda, ze sa tam neda strcit nejaka hadicka a podla potreby to dofukovat a sfukovat :-))) AJ ked som uz naozaj pocula o nejakej najnovsej metode, ze uz vlozene implantaty po nejakych tych 10 rokoch, nemusia vyberat a nahradzat novymi (ak uz zene nestacia), ale ze ich vraj takto nejako doplnia, he, he... Ja teiz lutujem, ze som aj nevedela o tej moznosti, zeby si lekar na operacku priniesol implantatov viac velkosti a sam posudil, ake mi da. Pretoze ja som sa dost bala, aby to nebolo velke neprirodzene, a on vlastne len splnil moje poziadavky, akurat ma nastastie presvedcil aspon na tie 350-ky. Ale jedna znama, co ma blizku kamaratku, ktora si to dala robit pred 3 mesiacmi, naopak tvrdila, ze zo zaciatku boli take neprirodzene, spicate, ale ze po mesiacoch sa ten silikon akoby rozlial aj do bokov, a ze teraz vyzeraju tak plnsie, viac sexi. Tak neviem, lebo ja sa bojim, ze ked zmaknu, budu este mensie. U teraz su na hrane mojej spokojnosti. Neviem najst USB kluc, ale dnes by som chcela poslat foto po tyzdni, tak uvidite same, ci sa aj vam zdaju mensie. Lebo fakt, niektore maju ledva 300ml a maju ich uplne plne, okruhle... A uz kaslat na to, je fakt, ze oproti stavu pred tym, je to fantazia a je to splnenie mojho zivotneho sna, predtym som bola skoro uplne plocha, zachranovala to len HAK. To len tak spekulujem, ze ked som si uz to vsetko odtrpela, ci som nemala.... he, he, ale uz dost....