Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rachab

jaj holky, keby sa to dalo, dala by som vam trosku so svojich. Aj ked som dost vela schudla, prsia ostali velke. Tak tazko je ich nosit. Je to srandovne ze kazdy chce to co nema..:) Ja by som s vami menila.

tajka99

ametystka,
:-)) to mas pravdu, furt si poviem, ze napisem lentak akurat, a potom len kukam jak puk, ako sa tu "roztahujem", ha, ha... asi preto, ze nemam cas pisat casto, tak ked uz tu sadnem, tak.... to takto dopadne. Ale som aj ukecana, to je pravda ;-) V akzdom pripade dik za podporu :-D
Ja ked som bola na sone pred opkou, tak
mi ta doktorka povedala, ze mamografia sa uz so silikonmi robit neda, iba sono. Takze potvrdzujem...

ninab,
ty si snad horsia ako ja, ja tiez neobsedim, len beham, varim, upratujem, soferujem, studujem, akoby nic, ale zas tazke veci sa snazim nedvihat. Aj dcerky si zvykli, ze teraz nemozu mi ist na ruky, lebo mamicku boli brusko (kamuflaz, oni by to totiz kazdemu vytarali, aj postarke, aj predavacke, aj fararovi, aj najblizsiemu bezdomovcovi :-)) Ale vedro s vodou, to je vela, moja, to uz nerob, ty si este cerstvejsia prsana ako ja, takze setri sa. Ja sa tiez viac budem, slubujem, ametystka ma presvedcila, ze hrdinstvo tu nie je na mieste. Co to je mesiac zo zivota? Budme vdacne, ze to vsetko dobre dopadlo a neriskujme ;-)
Inak ja osm tiez nemala ziadne modriny, ani jedinku, tebe asi fakt dali nejaku malu retro, lebo si tu viackrat spominala, ze ta strasne tlaci. Ja si z nej iba vecer sem-tam citim rebra, ale modriny ziadne. STiahni si ramienka uplne nadoraz, aj to niekedy pomoze.
Ja osm si tie fialove ciarky uz zotrela. Pytala som sa Dr., ze ako to ide dole a on povedal, ze 2 sposobmi: 1.) casom
2.) benzinom
:-D

lenuska4001

Ahoj baby, som tu nova a potrebovala by som od vas foto s prsiami pred op a po op. ja idem v decembri a strasne ale strasne sa zacinam bat tej bolesti po op. napiste mi ake to je?

vlasti

ninab,no ja inak netusim co si budem obliekat von ked budem chodit medzi ludi a budem nosit retro.a uzivas aj nejake lieky od bolesti?

ninab

a inak babenky ako sa vy liecite? len lezite zodva tyzdne? alebo aj sa trosku pohybujete? pravdupovediac ja sa presuvam od nasich ku frajerovi a naopak - byvam aj tam aj tam totiz to, takze troska aj beham, ale len z bytu do auta a z auta do bytu, vadi to moc? pytam sa preto, lebo ked vyjdem z bytu von a zacitim zimu v retre mam dva kamene...:)
vadi to moc? a vy ste ako na tom? lebo ja keby som mala byt na jednom mieste dva tyzdne tak zdochnem!!

miu miu

ninab tak ja som nemala ani tu najmensiu modrinku takze neviem a v tomto ti neporadim. a tiez ma svrbeli jazvy aj cele prsia a este aj svrbia, ale to je tym hojenim. ked sa daco hoji tak to svrbi.

ivja

ametystka, bola som po 40ke na mamografe, ale sa mi to nedalo vôbec urobiť.ono to aj veľmi môže ten impl.stlačiť.Mám chodiť len na sono. S implantátmi som nemala nikdy problémy/ klopem/

ametystka

ivja,
mala si za tých 12 rokov nejaké komplikácie s implantátmi?
ako ti robia mamografiu? mne dvaja dr. nezávisle od seba tvrdili, že nie je problém, ale na nete som sa dočítala, že sa mamografia pri implantátoch nerobí, ty máš s tým aké skúsenosti? dík