ametystka,
:-)) to mas pravdu, furt si poviem, ze napisem lentak akurat, a potom len kukam jak puk, ako sa tu "roztahujem", ha, ha... asi preto, ze nemam cas pisat casto, tak ked uz tu sadnem, tak.... to takto dopadne. Ale som aj ukecana, to je pravda ;-) V akzdom pripade dik za podporu :-D
Ja ked som bola na sone pred opkou, tak
mi ta doktorka povedala, ze mamografia sa uz so silikonmi robit neda, iba sono. Takze potvrdzujem...
ninab,
ty si snad horsia ako ja, ja tiez neobsedim, len beham, varim, upratujem, soferujem, studujem, akoby nic, ale zas tazke veci sa snazim nedvihat. Aj dcerky si zvykli, ze teraz nemozu mi ist na ruky, lebo mamicku boli brusko (kamuflaz, oni by to totiz kazdemu vytarali, aj postarke, aj predavacke, aj fararovi, aj najblizsiemu bezdomovcovi :-)) Ale vedro s vodou, to je vela, moja, to uz nerob, ty si este cerstvejsia prsana ako ja, takze setri sa. Ja sa tiez viac budem, slubujem, ametystka ma presvedcila, ze hrdinstvo tu nie je na mieste. Co to je mesiac zo zivota? Budme vdacne, ze to vsetko dobre dopadlo a neriskujme ;-)
Inak ja osm tiez nemala ziadne modriny, ani jedinku, tebe asi fakt dali nejaku malu retro, lebo si tu viackrat spominala, ze ta strasne tlaci. Ja si z nej iba vecer sem-tam citim rebra, ale modriny ziadne. STiahni si ramienka uplne nadoraz, aj to niekedy pomoze.
Ja osm si tie fialove ciarky uz zotrela. Pytala som sa Dr., ze ako to ide dole a on povedal, ze 2 sposobmi: 1.) casom
2.) benzinom
:-D